Darlings

Tuesday, December 7, 2010

Review session 6: Ribbon comel

Salam. Hallu Fellas. Sebab sekarang trend pakai ribbon , klip klip rambut yang comel comel kan, so saya buat review pasal ni. kot kot ada yang nak ribbon tapi tak dapat dapat kan. so saya tolong mana boleh la. First blogshop yang saya suggest. feh feh feh. Rasa macam semua nak beli. comel sangat! kalau tak comel tak kan la hampir semua fully book kan. Tak percaya tengok gambar ah, lepas tu p terjah lah. haaa dah tengok kan?
Mula mula kita tengok blooming pin flower, mak aih, mana tak gila kalau semua colorful macam ni, comel melampau!Lepas tu tengok ribbon yang kecomelan yang tak boleh dibendung dah.. kenapa kau comel ribbon? harga pula? RM 2 kalau tak silap. Yang pink color tu dah buat saya melting sekejap. kejap jek, lepas tu normal balik.
Amacam? suka tak suka tak? tak suka tak pe, jom kita terjah belogshop ke 2.
Butik mia ni ada jual headband comel comel jugak. haish rasa macam nak kembali zaman kanak kanak. sebab zaman kanak kanak tak pakai headband, rambut pun dah macam jantan dah eh..
okeh last sekali.
Lela's boutique
Yang ni ada munga mungaan. ai kan loilike munga mungaan.
okeh, dah abes sesi review. selamat menerjah. tak nak terjah pun tak pe. tak de orang paksa pun. babaiiii.

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sangat cantik.
saya akan terjah utk mendapatkannye
heeeee

Lyaa Suriany said...

nisa,


haaa terjah jangan tak terjah

nanti da dapat ribbon

boleh camwhoring..

hehe

Lyaa Suriany said...

nisa,


haaa terjah jangan tak terjah

nanti da dapat ribbon

boleh camwhoring..

hehe

nanie said...

chanteknya..
mane gmbar sis pakai ribbon 2 semua?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger