Darlings

Thursday, December 23, 2010

New Image?


Salam. haih, hari ni hujan lagi, syiok sungguh dok berlingkar bawah selimut. Nak nak pulak line kira okeh la, so boleh p terjah belog gadis gadis cantik & Jejaka jejaka hensem.
Pasal new image? aku rasa dah bosan lah pakai high heels. Nak tukar selera pulak. Apa kata kauorang. Orang orang yang terdekat dengan aku ni mesti tak percaya kan. hurmm percaya la.
babai dunia high heels, aku simpan dalam kotak. Nanti nanti aku sedekah kan kat orang yang berminat. Tak pun aku buat kau jadi barang antik tunjuk kat anak cucu aku nanti.
Sekarang aku nak beralih arah. yeah.kasut! kasut! kasut! kasut! Lepas ni boleh borong kasut berbundle bundle. Sekarang tengah sales kan. Cepat hadiah kan aku kasut sebagai langkah pertama untuk penghijrahan.. betol ke tak ni aku nak ubah image?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aku rasa tak. hoho. High heels dah jadi sebahagian dari diri aku. Takkan aku sesenang jek nak tukar image. yea aku tau, bahaya pakai high heels secara terus menerus ni, tapi aku pakai time dating jek, most of the times aku prefer wedges lagi tak pun flip flop..oh my, i love high heels DAMN MUCH! tengok la kot kot 3 tahun lagi aku nak tukar image.
Lyaa suriany tetap Lyaa suriany. Titik

14 comments:

izzatulshazni said...

hahaha.tak reti nak pakai high heels,
kang silap2x jatuh.kah9x.
pernah try tp nampak weird sbb sy pendek :)

HanaBella said...

ok la tu tukar imej sekali sekala. jap pkai high heel jap sporty sikit.. baru cun.. hehehe

Lyaa Suriany said...

Izzatulshazni,

xreti boleh blaja kan u..

hehe
lya dulu pun kekok gak
skrg ni pun still gak rasa kekok kdg2

eh lya lg pendek tau

Lyaa Suriany said...

hana,

kureng sket bab bab sporty ni hana

hehe

~ As ~ said...

me also looooove high heels (padahal rendang sbb tu suka pakai)

Rara Nasiha said...

susah nak carik kasut yang sesuai dengan kaki. beli cantik2, baik punya, then mesti tak pakai.

O'gosh said...

Terer a adik ni pakai....kalu akak dah gedebap dah...haha

Anisa Hang Tuah said...

lya pakai ape2 pun cantik..
(:

nanie said...

wah high heel..
best nya..lalala

dyalova said...

oh sememangnya c's sesuai dgn heel..hehe
tapi sneakers selesa nak jalan kemana2.kadang2 buat gile,pakai je sneakers dgn baju kurung.. =)

Indah Mulya said...

yeahhh!heels!
tp salu prefer wedges lg sis..xbese ar heels..tp kasut mmmg comfy lah ble pkai..hehe..xsabo nk tgk sis berkasut lak =)

dira aziz said...

harharhar dira rembat sumeeee.........1st time pakai heel terpeleot terossss berjuraian air mata......tapi tak serik lagi pakai dan pakai tp ikut suka suki je lahhh kekadang pakai heel kekdang pakai flip-flop jew

Arenyss said...

cantekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkknye heels tu!wish i could wear heels though..(T_____T)

O'gosh said...

Jom join...

http://simplyakuogosh.blogspot.com/2010/12/tengah2-hari-ni-elok2-bw-jumpa-lak-ga.html

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger