Darlings

Thursday, December 9, 2010

Photo Addict Contest

Salam fellas. I m back. Semangat waja saya tunggu line berukband ni okeh sebab nak hupdate belog. Mula mula saya ingat nak tempek gambar budak ngak ada kerja lai n selain dari melefak , yang perabes beras mak bapak sajek.
Tapi tiba tiba akai panjang datang. Apa kata saya join contest. suka suka. Boleh hilang kan duka lara jugak heh *tiba tiba apa kaitan upload gambar dengan duka lara*
Saya terjah belog yang join contest ni tau. memang gambar gempak habis lah.
Tiba tiba termalu sendiri. Betol ka saya nak join. pikir punya pikir. Join sudeh. Menang tak menang tu nasib kau la lyaa. Memang kau ni susah nak ada luck. Try suka suka boleh. Jangan mimpi & angan lebih lebih sudeh. oke cukup lah kau membebel panjang panjang lyaa.
Takpenat ke? meh kita tengok syarat syarat nya.
  1. Syarat tiap contest kan. Sila sila la jadi follower cik yunie kita ni
    .
  2. Then, Upload banner contest ni dekat entry ni dengan sidebar. Jangan buat buat lupa link kan banner tu ke belog cik yunie pulak.
  3. Upload sekeping gambar untuk contest. Ulang suara. SEKEPING SAHAJA. kan jenuh cik yunie nak pilih gambar mana satu pulak. hang pa jangan dok buat kalut heh upload manyak2. Lepas tu story mory pasal gambar yang hang pa upload tu eh.
haaa tu dia gambar. Besor bebenor muka kau kan Lyaa. Muat muat . eh mana muat. Sampai tak muat camera tuh. Kejadian di sebalik gambar. haaaa. kan dah cakap . Orang yang melefak tak tentu hala kat rumah jadik macam ni la."Saya suka gambar ni sebab saya rasa saya bajet kreatif bila dapat snap gambar macam ni. self snap paham paham jek la. susah nak dapat shoot yang puas kan hati sendiri.
Kenapa tiba tiba gedik nak ambik gambar?Tak de kerjaan cari kerjaan yuk. Bosan duk rumah? Tiba tiba dapat idea nak conteng muka sendiri. alah conteng apa sangat. Tenyeh compact powder plus eyeliner. mascara plus foundation plus blusher ai tak pakai. Malas. Make up bodo bodo untuk hilang kan bosan jek, bukan nak p berjimba jimbaan pun.
Lepas tu ai try cara hana tajima pakai shawl. sudah nya hancus. Next entry saya upload gambar tu. Time ni saya dah bukak dah. Shawl tu pun saya selenpang gitu gaya jek. no pin. macam mak nenek dah pun.
4. Lepas tu kena tag 3 orang kawan. haaa siapa lah mangsa saya kali ni,
hurm saya nak tag
Noma,
nisa
hang tuah ,
Intan
Lastly, tinggal link anda dekat belog cik yunie okeh. psst contest ni tutup pada 27 disember. manyak masa lagi. p camwhoring habis habisan dulu.

10 comments:

Anisa Hang Tuah said...

god
kamu sangat cantik
sangat dan sangat
thnks tag nis.insyaAllah akan join
maklum lah exam & siapkan tesis

all the best dear

Indah Mulya said...

all the best sis!

unieylovesherself... said...

cik yuyu dtg menyemak jawapan..

HonEyBuNNy said...

gd luck lyaa...cntk la lyaa neh...

kupu-kupu_cinta said...

lya lalink.. hikhik. thanks tag noma ye..
tp aii maluuuhihihi.xpe2. akan noma join in contest.

Rara Nasiha said...

woahh, memang besar gambar ni lya. hehe. hope menang nanti. :)

nanie said...

wah,sis confirm mnang ni..hehe

sekamar rindu said...

salam..

gud luck...i follow ur blog..
ada peluang untuk menang ni..

Aisyah AR said...

good luck ya lyaa!! =)

Lyaa Suriany said...

Thanks to all yang wish good lucuk
appreciate sangat

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger