Darlings

Wednesday, December 15, 2010

Undian anda sangat PENTING!

Salam. Hallu Fellas. Hari ni aku nak ajak kauorang semua mengundi budak 2 orang ni haaaa sebab dorang join blog pilihan malaysia.
Mula mula cik ayu jazari a.k.a skoolmate aku dari sekolah rendah sampai sekolah menengah. aku dah undi. sekarang ni turn kauorang pulak. alah tak salah pun kalau kita tolong kawan kawan kan. Time ni orang mintak tolong kita. Nanti nanti kita pulak mintak tolong orang. Kalau kedekut tenaga nak tolong orang, nanti orang pun kedekut tenaga woh nak tolong kita.
tak percaya? Percaya jek, aku tak gebang punya.
Then, nak promote sorang lagi blogger. aku kenal dia pun through blogging. Sangat friendly. aku suka sangat sangat. Fasha. dah p kelik sekarang. sebelum mengundi tu, apa kata kauorang p beramas mesra dulu dengan diorang ni. boleh tambah kawan kan. lepas tu kauorang nak pelok cium ke hape. Terpulang lah.
Untuk undi ayu. sila kelik ni. no 1 tau .
Untuk undi fasha pulak, sila vote blog num 370 . ( Lya dah undi fasha tau, lupa nak bagitahu)

4 comments:

HaNa HoNeY said...

gud luck dear
kempen beh behsan
hahaha
^_^

ayu jazari said...

woot..woot~
thanx!

NS said...

gudluck!! =D

fasha said...

lyaa...!!
thanx dear..terharuu sgt2..hehe
:)
cyg r lyaa cmni..ngee~~

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger