Darlings

Friday, December 10, 2010

Photogedix

Salam fellas. Rasa macam lama pulak tak hupdate.Padahal baru semalam jek hupdate. hurm berukband lembap nak mampos. Give up tau nak hupdate macam ni.Dah la,Saya bukan nak bebel macam nenek hari ni. Saya nak letak gambar jek. senang keje saya tak payah menaip panjang panjang. Biar gambar bercerita boleh?
okeh saya memang tak sesuai LANGSUNG pakai shawl style mcm ni..serabai gila!
My feveret picha..
masam? Budak ni memang susah nak senyum. keje dia masam jek..ntoh buah mangga pun kalah dengan dia ni
oke oke la. senyum sikit untuk readers saya. dan yang paling penting untuk anon sayang! a big smile for u !
ini mimik muka yang saya selalu buat. tapi ni versi zoom..rasa nak lempang tak pipi tu?
versi ternganga ke pekejadah pun tak tau lah..
Last sekali bajet bajet malu sebagai penutup entry. amacam cik anon? Berdarah mata tak sakit hati tengok aku upload banyak banyak.? special tuk kau!
Nota tangan: Alhamdulillah. Result exam dah keluar. Lulus semua even pointer drop nak mampos. Takut nak bagitahu parent pointer drop. nanti kena bebel panjang panjang. tapi saya syukur amat sebab dapat practical semester depan. Thanks untuk semua yang tak putus putus bagi semangat dekat facebook. love u alls.

29 comments:

Marya Hana . said...

xpe lyaaa.. next sem naikkan balik k pointer tu =)

sekarang ramai pakai shawl mcm 2 ehh..? memang cantek.. u pakai pon cantek.. hehe...

sharifah fateha syed idris shahbudin al haj said...

lawa kn merah.ngah cari gak merah nyalaaa cm ni.hihi

Anisa Hang Tuah said...

die die die

cantiknya lyaaaaaaaaaaaaa

sangat cantik!!!!

HonEyBuNNy said...

merah gtu cik lyaa kita.....xpa lyaa....kuatkn smgt...all the best praktikl nti k...

nEa FleriDa / nIL said...

aw~~ gorgeous sgt okay!!

dira aziz said...

merah mak ngahhhhhhhhhhhhhhhhhhh harharhar...........rse nak cubit2 jew comel sgt!!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

awk awk awk! awk cantik laahh..nice photos u got there!!! have fun with ur life oke?:D

wirdawahid said...

awww, comelnya pic feveret tue. hee
tak rase nak lempang, rase nak cubit je pipit awak tue. hee
u're gorgeous dear :)

ZACK ENTRY said...

perempuan dan bergambar..=)

nanie said...

sis pakai pape pun chantek..
suka pic yang kedua..

Cik Gallus Gallus said...

auww pinjam mate boleh

Aisyah AR said...

aaahhhhh...cantiknya lyaa...huhu...mata lyaa cantik sgt...bulat...ikhlas ni....tak da nk mengampu apa2...hahha!!

sukeee tgk...huhu....biar anon tgk mimpi2 kan..kan...kan..hahha!!

zahidah dihaz said...

tahniah lulus semua...
good luck untuk practical time...

Hilang ingatan?!

Fxysche Nas said...

nice dear!!!!
oren tuuuuu
=p

Lyaa Suriany said...

yaya,


next sem dah prac..
sob2
tak banyak peluang da

neway
da rmai pakai
tp dorang sesuai la yaya

Lyaa Suriany said...

sya

cpt cari
kalu bole merah yg menyala tu
hehe

Lyaa Suriany said...

nisa,

lya sangat sangat biasa jek dear..

Lyaa Suriany said...

Ila,

thnks for da support ila

Lyaa Suriany said...

nea,

tq nea..
jaoh lg dr gorgeous ni

Lyaa Suriany said...

dira,

auw mak ngah eh

haha

lari wooo sbb dira nk cubit

Lyaa Suriany said...

fiey,

i will dear..

Lyaa Suriany said...

wirda,

u yang gorgeous la yunk..

hehe

::aien:: said...

kak lyaa cantek! adore u sis :)

Lyaa Suriany said...

nanie

sis pun suka picha tu
:)

Lyaa Suriany said...

cik gallus

hehe
jom tukar kalo boleh

Lyaa Suriany said...

sha,

haha
mata lya memang besor

Lyaa Suriany said...

zahidah

oh thnks terharu bila ada orang wish good luck untuk prac

hehe

Lyaa Suriany said...

fxyshce

hehe thnks
merah la babe

Lyaa Suriany said...

aien

eh segan sis bila ada org adore

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger