Darlings

Friday, December 24, 2010

Macham ^*&())&^%%$#$@$#^^**()))

Der & sis, jaga budi bahasa. aku dapat tau sapa kan aku cili tangan. Masuk rumah orang biar beradab. Kalau tak tau adab aku boleh ajar. kau nak bersembang sampai lebam aku no hal, tapi ayat kau tu beradab.

14 comments:

ch@ said...

sibuk nak cakap kat sini, kan lia. delete je dik.

Anisa Hang Tuah said...

guest tu la yg pantat
jahat nyeee

cik ayien said...

guest kurg ajar!

Anip™ said...

huhu~ mcm2 lah..mungkin dia dengki kot~ moga tuhan berikan petunjuk kepdanya.

Latest Entry :
-> Pernah Korang Melihat Akuarium Sebesar ini?
-> Serius, Bila Korang Tengok Kek Ni, Korang Rasa Sayang Nak Makan !

Hazirah Hamid said...

sebab tu lah dekat blog i, i dah delete chatbox sebab takot mcm ni lah, ish sebelum ni pn ada je link tah hapa-hapa, sabar jelah okay?

iedchan said...

uik...orang mcm tu pun ade...huhu..sabar k

HonEyBuNNy said...

ish2.....bagi salam lagi bagus kan....

dira aziz said...

ish3 kurang budi bahasa betul laaa

Dark Chocolate said...

aisehh. truk betul ar..sabar okeh. buat tk tau dh okeh :)

CikGadis said...

kurang ajaq nyer

mizzkikin said...

abaikan. mmg tak beradab. teruk btol org tu.

Marya Hana . said...

ya allah selama blogging, tak pernah kena mcm tu lagi.

xde moral betol lah. sape punye keje.

nanie said...

cili mlut guest tu sis

Lyaa Suriany said...

kalau boleh cili
memang nak ganyang abes abesan ni

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger