Darlings

Thursday, December 30, 2010

Belog pink!

Salam. Mood oke lah sikit kalau nak compare dengan semalam. Aku pun tak pe kebenda yang aku dok semak sangat. ntoh laa.
Hari ni belog aku kembali dengan new image. Amacam? cun?
Niat hati aku nak kale merah, tapi aku takut mata kaurang pulak yang pinar pinar.
so aku pilih kale pink la . Feveret kale sepanjang zaman.
Thanks to yanasensei yang dah banyak bersusah payah design kan belog aku ni. harap kan aku. hancur la wei. sebab tangan aku tak pernah berseni, kerja aku rosakkan barang. itu aku PRO. no doubt at all.
Aku tak tau nak hupdate apa ni . sebab mood aku tak pulih sepenuh nya. Kaurang nampak aku macam bergumbira dekat fesbuk kan. ala, hipokrit lebih jek tu. Hati aku ni dok runsing jek. Aku tengah rungsing hape tu aku je la yang tau. semua orang tak tau la.
aku tak cita kat sapa sapa pun. Kali ni aku rasa nak simpan sorang sorang jek. aku malas nak menyemak kan kepala orang lain dengan masalah aku. aku simpan dan makan sendiri.
Sekarang ni aku tak sabar nak jumpa yayunk fify. nanti aku hupdate lagi.
pssssst, thanks sangat sangat pada semua yang conccern dekat aku. kauorang memang the best.

17 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel la pink2

(:

happy new year lya (:

nanie said...

chantek la blog sis..
chantek!

ღ TeRU²bOzUღ said...

alolo comey nyee blog.

Pinky :)

Nadia arRumaisha said...

comel pink....like like like but me lebeh suke soft pink....apapun.... memang chomel...

iQapiQa said...

like pink3...

Wanie-san said...

cun cun cun!hehehe

CIK CIRA said...

cantiknye...like3...=)

Marya Hana . said...

i teros ternampak header baru! and sangattttt cantek.. so nak puji yg tu ah.. :D

Myra Arshad (: said...

whoa. pinky belog. i loike :)) keep it up dear !

Farahanis Waheda said...

kakak , jangan sedih2 ye .. fara sentiasa ada untuk kaka ! ILY <3

HanaBella said...

saya rasa sangat keperempuan bila berada di sini.. hehe

iedchan said...

comeyyynye sgt2 pink ini..:P

miss miera said...

jalan2 sini ...
nice blog :))

miss miera said...

jalan2 sini ...
nice blog :))

piNky LuCiA said...

i like pink!

Fxysche Nas said...

hidup pink!!!! hehe
header tu smart .. T_T
wuuuuuu

eesyaheera said...

comel gila header lyaa. nak jugak boleh?

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger