Darlings

Wednesday, December 1, 2010

contest-mimik-muka-menarik

Contest mimik muka menarik by miss cikin
Salam fellas. Hari ni saya dah berada di negeri tercinta. Pukul 6 a.m tadi sampai kota bharu. First time tidur tak sedar kan diri sampai driver kena kejut kan. punya lah syiok tidur. Then, sambung tidur kat rumah pulak . syiok betul tidur time hujan-hujan ni.
oke, setel bab tidur, hari ni saya nak setel kan satu lagi tag. contest ni di tag oleh Lady aisyah, yang muka flawless habis tu.
erkk gambar lama. Last year punya picha. saya memang suka buat muka kalau ambik gambar. tak tau la kenapa, nak cakap rasa comel tak juga sebab dah tau memang tak comel. tapi penat senyum agak nya. so jalan terbaik buat mimik muka.
Syarat-syarat contest yang lagi details? anda boleh terjah dekat belog miss cikin okeh.
Tarik tutup contest ni 25 Disember 2010. Kalau anda interested sila join. banyak masa lagi kan. Sila jadi follower miss cikin untuk memudah kan anda dapat the latest update. Then, after join ni, leave ur link kat belog miss cikin.
Hadiah adalah misteri. Tunggu saja la. Lastly, saya nak tag.

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

comel...
all the best yaa

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ anisa,

thanks dear

hajarus said...

cumel laa... good luck dear... :)

dira aziz said...

comel+chantek yawww!!!
heeeeeeee

twinkle twinkle said...

all the best :)

Aisyah AR said...

comel!!!! sukeeee tgk!!!! huhuun....bdk comel, buat muka cmna pun ttp comel kan..heheh..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger