Darlings

Tuesday, November 30, 2010

Partner "Gadoh" saya

Gonna misssssssss you lah !

Gambar blurr habis kan. sebab nya gambar ni beramai-ramai & di snap dari jarak jauh pulak tu. saya crop . ambik gambar kami jek. jual ikan sikit.
babai awak, Lepas sebulan kita jumpa lagi. awak jangan nakal-nakal bila saya tak de. saya pantau awak dari jaoh tau! nakal siap la awak. saya piat telinga!
saya pesan kat sini sekali sebab saya tau awak loyal & silent reader saya. eleh jangan tipu lah awak tak baca belog saya. entah entah awak selalu jek stalk belog saya.hehe, sebab time saya cakap dah lama tak de orang ajak saya tengok wayang, dan dan esok tu awak ajak saya tengok wayang. awak memang memahami lah. hehe

14 comments:

eesyaheera said...

hehe. bf mmg silent reader. konon-konon tak baca :D

nanie said...

lawala baju sis 2..hehe
eh,sis nk peg mane?

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ ee

haaa

betol2,

kira ok la tu dia jd loyal reader jugak
heehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ nanie,


thnks nanie

plain tshirt jek tu yunk..

nak balik kg dah..
sambung cuti kat rumah pulak

skrg ni kat rumah sewa

Anisa Hang Tuah said...

romantik :)

smoga bahagiaa

jgn gegaduh
:)

intanurulfateha said...

rindunye nk tulis psal boipren dkt belog :'(

AM SYA said...

huuuu~

kwn begadoh dan bemanje kn lyaa?

alaa...sbulan tuh xlame

nnt lyaa bleh jmp hari2

sya p0n jmp am sbulan skali je T__T

apik pehe said...

hahaha..garangnyoh dio...sapa nok keno piat lingo tuh

HonEyBuNNy said...

alolo comel....sweet couple...

FarhanaFabulous said...

sweetnyeee bile bf jadi silent reader..:]

FarhanaFabulous said...

sweetnyeee bile bf jadi silent reader..:]

the unknown said...

a guy would never read his gf's blog.
lol no offense, but what's the point?

if u could call a gal or text her, y would u wanna read her posting? u could get the news 1st hand.

♥e'in♥ said...

pesanan wat kekasih.. ;)

Aisyah AR said...

hahhahahah!!! betul lah....bf mmg silent reader. bila ada jer post sedih naik, dia paling cepat tanya, "are you ok??" hhahahha!!! pastu paksa dia click nuff ari2...sebab mmg tau dia buka blog kita ari2 tiap saat kot!! hahahha!!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger