Darlings

Saturday, November 27, 2010

Makan Yang Tak hengat Dunia

Salam. hye, entry ni kira hupdate untuk besok la. saya malas nak buat auto publish. lagipun sudah pukul 1:03 a.m. Saya rasa ramai yang tak tidur lagi kan. Meh baca belog ai meh. Semalam Mr Razman ajak makan seafood together gether staff proton. hurmm baru dapat gaji agak nya. tu yang nak makan besar.
Bab2 order serah dekat officemates dia. Kami tukang mencekik & menketadarah saja. ai lagi la kan, bukan nya staff proton. Harus lah mendiam kan diri aja. Yang syiok nya tau apa. saya tak sangka dorang order makanan sampai tak muat meja.kalau boleh tambah satu meja lagi baru muat agak nya.
saya macam " Mak aih, banyak gila. larat ke nak habis kan ni" hurmm . Serah kan pada yang pakar la kan bab-bab makan ni, jangan serah kan kat ai. confirm tak habis punya. oh yea. Tempat yang kitorang p ni. Muara ikan bakar dekat tanjung harapan, klang. Kalau time bulan puasa. korang jangan harap la nak p pukul 6 tapi dapat makanan awal. berduyun-duyun orang makan kat sini.


see, First time saya menghadap seafood penuh table. sampai tak tahu nak ambik yang mana satu.

oh udang paling dekat ngn ai. ai bedal udang la.

si fit tu termenung . agak nya tengah pkr macam mana nak habis kan lauk-lauk yang ada..hoho


syiok makan kan. Tapi yang tak syiok time nak bayar la kan. Ingat kan 200 rat or 300 rat jek, ambik mak kau. sampai 600 rat. terketar-ketar Mr Razman nak bayar. Berdua pulak tu. nak mintak duit ngn ai sorry la. coin ada lah. nak? haha
Makan banyak! tapi tak buat kerja berat. Makan tidur online. lepas tu ulang lagi routine. cukup sebulan jadi ???.
Bila p timbang. rasa nak golek-golek atas lantai tak boleh terima kenyataan. Padahal salah diri sendiri tak work out. patot nya dah tau makan sedap, tapi tak buat apa-apa, cari la inisiatif pergi jogging ke hape ke. ini tak lepas makan boleh golek-golek atas katil online sampai satu hari. Salah siapa?? salah diri sendiri.sigh

13 comments:

nanie said...

byknye mknan 2 sis..
lau nani,dh pgsan dh..kuikui

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

nanie

pengsan lepas makan dik
kalo pengsan b4 makan

rugi wooo
ehehe

Aisyah AR said...

wahahhahh!!! tinggal kt sya sikit tak?? huhuu...

lya!!!! kamu terpilih blog fav sya!!!

"Saya suka blog awak ni la.."

lawat sini..
http://yoishme.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-laaaa.html

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sya,

bole2
meh add
lya pos kan

hehe

tq sya
terharu nya...

Ogy said...

sedapppnyaaa..tp kalo mama dpt bil 600 rat....pitam situ jugak..

even 300 pun pitam....even 200 pun pitam...hehehe...

baik beli benda lain dgn duit byk tu..tp kalo org yg belanja...okay je..ngeee

twinkle twinkle said...

waa byk nyaaa ;D

ahmad endo said...

part makan makan memang best.....hehehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

mama ogy


aah mama
kalau orang belanja
seringgit pun sodap kan
kaka

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

twinkle,


haaa tau xpe
rasa nak tlg bagi kat meja sebelah sekali

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ahmad endo,

memang best kalau bukan dengan duit sendiri kan..
haha
kalau dengan duit sendiri

mesti menyesal tak sudah sebab mahaal

Nem0 o0h Nem0 said...

best wow mkn seafd..best

aku cm ternmpk ketam.nyumnyum.,favvy aku tu..

HonEyBuNNy said...

nyum2....terliur eh tgk udang besar tu......he2...makan besar sgoh neh...

piNky LuCiA said...

banyak nya makanan......

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger