Darlings

Saturday, November 27, 2010

Innovation & Family Fest 2010 : Proton

Salam. holla fellas. Hari-hari kan saya hupdate belog sekarang. haaaa. tu la penangan Anon sayang.
lagi kau buat aku sakit hati, lagi aku hupdate. nanti kalau dia mengganas lagi. saya hupdate 2 entry pulak dalam satu hari. Pantang betol orang cabar ni. Lagi banyak nak tempek gambar banyakbanyak. biar kau menyampah banyak-banyak. amacam anon?
ah, saya bukan nak story pasal anon yang tak guna tu, saya nak story pasal family day proton. Ermm, saya baru perasan kan. tiga entry berturut-turut saya mention pasal proton. bosan tak? ala sabar jap ek. lepas ni tak de dah entry pasal proton.
Sekarang ni tengah monyok depan cermin tengok muka yang burn. Macam p berjimba dekat pantai pulak. siapa suruh tak pakai sunblock kan. padan mukaaa.booooooo. Proton organize family day dekat stadium shah alam jek tadi, sebab tu la panas nak mampos.
Last year diorang buat dekat sunway lagoon. kan sejuk sikit. ini tak rasa macam itik panggang pun hado tadi. Nak pulak saya ni bijaksana lagi pandai pakai baju hitam. terbaek wooooh. Penyerap haba no 1. Family day ni melibat kan staff proton satu malaysia. sabah serawak termasuk la .
Punya la baek hati proton tahun ni. accomodation, flight, transportation fully sponsored by proton. Mesti banyak kan profit dorang tahun ni. masyukkkk. Saya boleh cakap dorang punya corporate social responsilities tu terbaek la. saya dengar tadi dorang cakap ada 30 ribu orang yang join event ni. anggaran kot. nasib baek la stadium tu besar. so tak de la bersesak sangat.
Banyak game yang disediakan untuk kanak-kanak, untuk kanak-kanak ribena macam saya. takde game......hoho. Tengok persembahan dari artis Af je la. Then, terhibur dengan lawak si fafau dengan abang naz. so tak de la bosan saangat event ni.
Hokeh.Malas nak membebel panjang-panjang. bukan korang baca bagi habis pun.

Testing tak senyum. garang kan. sebab tu lelaki takut nak dekat dengan saya. bagus bagus. satu bonus buat saya.
auwww comel gila mila ni. rasa nak cubit-cubit. dah la kecik sangat. eiii..suka tengok high heel dia tadi. tinggi gila babeng. peramah pulak tu. gambar farah breep breep, dafi, fafau, abg naz saya malas nak p snap. panas wooooh, cukup la batin terseksa .

see.. Ramai orang depan stage. tak kuasa ai nak p menyebok sama. kalau boleh tangkap maulana & bawak balik ai sanggup p..hahaha

Biru untuk staff , hijau untuk orang yang turut sama menyebok join family day
yang ni aunt Mr Razman. mak uncu. sangat sporting. kawan gosip saya. orang yang selalu support saya. orang yang banyak bocor kan rahsia Mr Razman. & mak cik yang paling close dengan Mr Razman.
okeh kita pose sekali lagi mak uncu. buat-buat paham je la mak uncu. saya ni addict dengan camera.
tengok, boleh jadi ibu mithali tak macam ni. baru belajar nak layan budak-budak.
Last picha. Macam ni la suasana kat stadium tadi. time ni tak berapa ramai lagi kot orang sebab baru sampai.
nota tangan: pssssssssssst. thanks to al my new followers. terharu. tadi masa tinggal belog . tengok ada 484. balik-balik dah ada 492. saya hargai kamu. nanti saya terjah okeh.

20 comments:

Anisa Hang Tuah said...

dressup yg cool

:)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ anisa..


thnks nisa..
:)

HonEyBuNNy said...

comelll lyaa layan bdk2 tu.....sapa anon tu lyaa?ish......

Farahanis Waheda said...

wahh bestnyee ! jimba jimbun yee . hehe .

Epa Zarifa said...

oh...nampak td...sgt2 jem dpn stadium...kebetulan opis i betul2 dpn pntu masuk stadium tu...igtkan open utk public, rupenye famili day, rmi giler org, smpi i nak parking dpn opis pon xde...huhu...nice sis, nampak cantik la u!

Indah Mulya said...

mmg rajen sis menghapdet skrg..
kagum!hehe..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ila,

hehe

itu tengah cuba la tu
kalau tak
jangan hrp nak pegang budak2

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

fara,

jimba jimbun tengah panas seksa batin yunk

haha

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

epa,

aah memang sesak pun smalam
sampai tak tau nak parking mana

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hehe

mmg rajin

skrg ni xde idea pulak nak update'

kiki

~aL!n~ said...

sape anon tu,,hampeh tol...

kupu-kupu_cinta said...

love ur dress up.. and muka garang lya tuu... garng tp manis.

azaliahjsalleh said...

lya pun pegi
tp yg mlm kemuncak jew
hoho

ahmad endo said...

best tu...hehehe

Aisyah AR said...

waahhh!! yank...unik kamoo pakai inner....nice!! nice!! i loike!!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@alin,

i mls nk trace..

kalau org tu org yg i knl
mau nya i msuh dia xkwn2 da

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ noma

auh
tak sangka ada org suka
hehe
thanks noma

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

azalya

oooo
lya da lame belah mase tu

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ahmad,

boleh la
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

sya,

hehe
baru ada keberanian yunk nak pakai mcm tu

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger