Darlings

Tuesday, November 30, 2010

Cikgu shida punya cerita

cikgu shida cikgu shida. sampai macam ni sekali.
Salam, tadi terjah menerjah belog kawan-kawan yang datang komen. Then bila bukak belog helena ni, tertarik dengan entry dia..Thanks to helena. kalau tak, memang saya tak tau la.
Rupa nya dia putus tunang. Tapi tak tau la sejauh mana kesahihan cerita. No wonder la dia jadi macam tu. besar impak putus tunang ni. Boleh buat kita jadi "out of mind" kalau iman tak cukup kuat. ini yang buat saya lagi takut nak bertunang. Kahwin lagi la.
nota tangan: pssst, saya di tag untuk join contest lagi oleh Lady aisyah yang super duper comel tu. yunk , nanti ai buat yek. thanks tau.

18 comments:

Anisa Hang Tuah said...

heee.nak terjahhh

thx for da info yaaa :)

twinkle twinkle said...

kasihan die

Indah Mulya said...

ye ke sis..
no wonder la..
cm agak tensen gak..sbb she's a teacher taw..cm xsyok r wat vdeo cmtuh..
tp ble sis ckp cmtu, phm lah nape dia leh kuakn vdeo2 cmtuhh..huhu
xpelah,mnusia mmg tak sempurna even menjawat keje cmne pn..phm2

asna cute said...

owh yeke? kesiannya. Asna harap citer tue tak betul la aminnn.

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ anisa,

wlcome nisa

Naniey said...

hi lyaa..erm dah ramai da blogger buat post pasal cekgu shida ni..tp tau la plak die ptus tunang...lau btl kecian die

cik helena said...

kalau berita tu sahih lah kan..hehe

tapi kesian kat dia kalau betul :(

BENA said...

tak suke tengok die ni . sebab cam xbetul semcam . kite pulak rase malu . heeee~

nanie said...

lau btol,kcian dye..
pity her

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

twinkle,

yep kesian

sbb dia pun manusia biasa

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ indah mulya,

yep dear..

kalau ikt kan

dia mmg tak patot sgt2
sbb dia kena tunjuk contoh yg baik pd student

tp siapa la kita nak judge dia kan

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ asna a.k.a mommy to be,

lya pun tak dpt pasti kan sejauh mana kesahihan..

tp kita doa kan yg trbaik tuk dia..

mintak dia recover cpt

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ sis naniey

aah

ramai yang dah buat entry pasal cikgu shida ni.

tapi ni first time lya jumpa entry pasal kenapa dia jadi lagu tu...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ cik helena,


kita mampu kecian je la.

berat mata memandang

berat lagi bahu yang memikul

tapi dia plh cara yang slh nak releasa stress dia tu

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ bena


hehe
tiap orang ada opinion msg2 kan

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

@ naniey

kecian kan..

mintak jauh jd kt kita pulak

Aisyah AR said...

huhu...jodoh pertemuan ditgn tuhan....tak pe...ada hikmahnya tiap apa yg jadi. moga dia cepat pulih. putus tunang ni mmg sakit dia tak nmpk, sebab sakit dia dlm hati!!! lambat woo nk sembuh....kan..kan...kan. lyaa kan..huhu..

fathiah said...

oooo... patut le dye jadi cam tu :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger