Darlings

Sunday, November 21, 2010

Review session 3: ayun ayunar

Salam,
morning. review session kali ni ambik masa sikit. entry di hupdate semalam lagi. petang time bosan-bosan.
tapi takes time sikit sebab saya pemalas nak print screen lagi, nak edit lagi. so tangguh-tangguh sikit. lagipun semalam line tenet tak berapa oke, asyik lombap je haaa. oke balik balik ayun ayunar ni, huish rasa nya ramai yang dah kenal siapa ayun ni kan..famous apa. suka bebenor nengok style si ayun ni, berkalerful(itu yang suka tu) pas tu dia berani mix & match color. mostly color yang dia guna sangat menarik, saya suka la..tak de la dull sangat kan.
lagi satu. ayun ni suka buat slanting style dia punya inner. lya penah try. time raya haji ni haaa.gambar malas nak resize pulak. tapi tak guna inner yang colorful sebab banyak inner tinggal kat puncak alam. bawak balik yang nak pakai jek. sebab nanti nak balik puncak alam balik.luggage dah full dengan baju yang tak mau dipakai. eh melalut pasal diri sendiri pulak kan. back to story.
inner ayun ni special nya tau apa?. tak melekap kat dahi. so siapa siapa yang tak suka inner lycra tu boleh la try inner ayun ni. nengok dia pakai cantik amat jek.
boleh terjah zassss zasss kat personal belog ayun
tengok tengok.haish geram betol tengok kecomelan dia..posing macamana pun comey je
belog biz ayun. cepat p terjah pada siapa yang tak pernah terjah tu
pandai dress up pulak tu. ishk2...sekali lagi jealous
Bold
saya suka sangat style ni..kale-kale yang menceriakan hati..
ayun, nak munge tu pelisssss..
ayun aktif buka booth tau. tengok la barang-barang dia. bukan main banyak lagi. tak lama lagi bole jadi usahawanita yang berjaya..cayooook ayun
ni salah satu shawl yang ayun jual. harga pun bole tahan.
ni pulak contoh headband. kalau terjah belog biz ayun, lagi banyak headband yang cantik amat
see? ni la special nya inner ayunar
penah masuk dara magazine...
nota tangan: lupa nak bagitau, ayun banyak buat video (tutorial) camana nak style kan headband & inner. bole belajar..

1 comments:

mahira arshad said...
This comment has been removed by the author.
 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger