Darlings

Sunday, November 14, 2010

faker ? again & again..

salam,
just a simple hupdate jugak, saya just nak mintak tolong readers sekalian block & report sorang minah yang tak de life ni, suka curi gambar orang, bukan setakat gambar saya, tapi gambar blogger laen pun ada. thanks to ayu a.k.a my buddy yang inform benda ni. yang saya jijik , dis girl ni menjurus ke arah lesbian sikit. so, apa perception orang bila dia tengok muka saya..mesti la orang judge saya yang lesbian......uwaaaaaaaaaaa..tak sanggup..pelisssssssss ye sayang sayangs sekalian..
hari tu nurul iman, hari ni azleen kamarudin pulak..haish..memang water mark tu sangat penting kan.. gambar yg sama..

13 comments:

Anip™ said...

sapekah?

Bermain Games Adalah Rahsia Awet Muda, Betul Ker?

Ct SoLeHa said...

tue dia..isk2 penipu ramai skrag

pstikan gmbr anda suma berwater mark..kalo leh ltk atas muka trus..hehe

Anonymous said...

inilah akibat nye terlalu banyak lambakan gambar2 wanita bertudung..

pihak2 yg tidak bertanggungjawap akan take advantage & sekali gus mengeksploitasi gambar2 yg di save ini..

ape salahnye kurgkan gmbr2 anda agar pihak lain tidak mudah utk savekan gmbr itu..

bile gambar berada di internet..bermaksud ianya adalah utk public..terpulang kpd public utk save or tidak..

jgn salahkan pihak2 lain di atas kelemaham kite sendiri..kite harus buat keputusan yg betul sebelum mempublish gmbr2 kite..

especially gmbr2 wanita bertudung yg pkai ketat..
gmbr2 seumpama itu lah yg byk diekploitasi pihak2 lain kerana bagi mereka itu adelah menghairahkan..

sedarlah wahai wanita bertudung yg bergelar muslimah..jika semua sudah dikongsi di internet..
ape lagi tinggal utk suami anda..

kurang kan gmbr yg mempamerkan aurat kite..tidak cukup bertudung sahaje dikire menutup aurat...bahagian2 lain yg menampakkan susuk tubuh itu yg harus ditutup dalam erti kata lain bahagian dada yg ketat...bahagian punggung yg ketat..ape saje yg ketat itulah yg menjadi perhatian org..

renung2 kan lah..

-pemuda amik berat-

twinkle twinkle said...

hee mmg x syukur dgn gbr sndiri kot die tu

Izatie said...

Banyak betul case sekarang org buat fake account. Haish.

Cheers ^_^

cik EPAL said...

haha tah hape hape lah facker ni.

~ceRRy beRRy~ said...

again?
sabar yek lyaa... :)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

oh sekrang mmg klon, hati2 syg, private kan gambar kamu yunk

AM SYA said...

kene lagik??

ciss!hampeh pompuan tuh!

~aL!n~ said...

ala cian adik sy neh..mongok tol curi gambau org..mongok byk kali..hahaha

Redbloodsnow said...

issh...DASAR kan minah yg cam gnie². dah lah tuh ke arahan kelebiaan...eeyeewww! mencemarkan maruah muke ko je kan.

aku selalu kene gnie..gambar di pakai org. tp nasib baik kebykkan ke arah keislaman...hehe. ade ckittt je yg ke arah kegatalan..pui

Cik Puan Muda Aisyah said...

fakers ni dorang fake orang cantek je :)

kupu-kupu_cinta said...

ayooo skunk ni ramai tol pic para blogger di gne pakai sesuke aty.. uhuu

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger