Darlings

Wednesday, November 24, 2010

Surat untuk ANON

Salam. hye. bukak-bukak laptop. terus bukak belog dulu. even tengah penat + plus sakit-sakit badan. Pastu tertengok dulu kat chatbox tu..wah lawei..ai dah ada peminat fanatik a.k.a anon yang sakit jiwa. Baru jek dok sembang-sembang dengan cik epal hari tu pasal anon..
hurmmm.Dear cik anon. tak melatah sikit pun dengan makian kau tuh. aku blogging untuk kepuasan hati aku sendiri. bukan untuk kepuasan hati kau. kau ingat kau hentam aku macam tu aku terus nak stop blogging? pegi mampus la kau. orang yang dah kenal aku tau aku jenis temper. kau boleh naik kan darah aku. tapi kau tak boleh nak stop aku buat apa yang aku suka. eh aku nak tanya kau. apa masalah kau? kalau kau tak suka. kau berambus je la dari belog aku. ada aku suruh kau baca belog aku.? siapa nak baca, dia boleh baca. siapa tak nak baca , sila kan. ke nak aku buat disclaimer dulu kat belog aku ni. pasal aku nak berfashion bagai ke hape. ada aku mintak duit kau..duit mak bapak kau. duit nenek datuk kau. pehal kau nak sebok sangat nya. aku guna duit mak bapak aku kot. kau jangan nak kesah lebih-lebih. ke kau ni budak baru nak up? tak pun kau ni tak de life langsung. ke kau tak reti nak buat belog? tau baca belog orang jek. zaman sekaarang ni kau ingat orang tak boleh trace ip address ke ? kau bajet kau tak letak link kau boleh lepas la. entah-entah kau ni dah lama ada dendam dengan aku kan. kalau berani , face depan-depan la. ke kau ni pengecut.
eh , aku boleh buat baik dengan orang. kalau aku tolong kau tak cakap terima kasih pun aku tak pe lagi.
aku consider. tapi kalau kau buat taik dengan aku, kau cari nahas la. bila aku benci orang. aku boleh jadi orang yang paling jahat. mulut aku pun boleh bau macam longkang kalau kau nak try. Jangan selama ni aku cakap elok-elok , aku boleh tahan dengan orang perangai macham sampah cam kau ni.
sekali lagi aku warning kau. jangan masuk belog aku dahhh! paham kan bahasa melayu.
oh sorry readers, teremo. Saya tengah penat , pastu ada orang cari gaduh. Annoying!

18 comments:

nEa FleriDa / nIL said...

sbr ye akk :) abaikan org cmtu..

nanie said...

cool sis cool..
dye dengki sbb sis kn chantek :)

fasha said...

lya..
sabo k...
bese laa tu..
org dengkii...
bio je..jgan layan kan..
kte lak yg saket ati t...
cool ye dear

Firdani said...

lor..
nape rmai sgt org dengki dlm dunia blog ni?huhu..
rmai gk yg dok komplen sal anon..sbar tau..

Rara Nasiha said...

sabar Lyaa. anon ni kalau dilayan, memang tak kan sudah.

Farahanis Waheda said...

ignore je akak manusia camtu , masalah jiwa agaknye .

Anonymous said...

http://terfaktab.blogspot.com/

twinkle twinkle said...

sbr :)
slh die la sape suh die bace,,pasuh suke2 je nk kutok..xpatut

Aisyah AR said...

lya....selalunye anon tue mampu sorok jer lah...mn dia berani kata, akulah anon!! hahha!!

biasalah yang...bila kita dipuncak ni, akan ada jer 'anon' yg tak puas ati...nak jatuhkan kita bagai...

yang penting, kita abaikan dia...biar dia main sorg dia..kan..kan...

i tetap support u!! hidup lya!! huhuu....

Indah Mulya said...

sian sis..huhu
jgn emo2..buang ms je lyn mnusia spesis tuh..
mmg xphm la npe ade mnusia jenis cmni..

Wanie-san said...

perghhh lya....
kecut perot den baca...
garang juga lya kito ni!hehe

hajarus said...

sabo yer lyaa... dier ade skit jeles kat lyaa yg comey ni kuttt... tu yg wat camtu tu... tenyum cikit... :)

adyhollowgurlz said...

sis sabar taw..........

azalyea said...

sabor bebanyak yer dik!
mmg ada manusia yg busuk hati mcm tu..org x kacau idup dia pun lagi nak sibok2 ambik tau hal org..chill tau!!feduliks dgn org tak brape 'masak' mcm tu..hihihi

HonEyBuNNy said...

lyaa....sabar2...marah benar neh.....

nanie said...

saya suka blog awak la,
http://misznurhanani.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

cik EPAL said...

saya lah anon itewwwwwww!!! hahahaha. ilek je lah leeya. chill saja. dorang pon bukan betul sangat tu pon. anggap je dorang mental. hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Thanks for da support..
atleast de orang concern lagi..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger