Darlings

Friday, November 26, 2010

shades contest a.k.a kaca mata hitam by MISS GENIT & MR BOYFIE

Salam. Morning. Hari ni Saya nak join contest yang di tag oleh ee. okeh contest ni simple jek..tempek gambar korang pakai shade. simple kan. okeh meh kita tengok syarat-syarat contest . Miss genit, ai copy dari belog u..u tak marah kan..hehe
1. wajib follow belog miss genit. and belog Mr bf dia, untuk memudah kan korang tau perkembangan contest ni. DONE
Miss genit
2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA.
(blogger only)
3. kaum bebas. agama bebas. jantina pun bebas.
4. story sedikit about korang punye picture tuh.
tak kisah la korang picture sorang or ramai2 dgn kawan.
tapi..if ramai. mesti semua pakai shades .
5. maximum only two picture korang bagi. but only 1 picture akan di pilih.
6..Sila lupe amik banner kat atas nie. letak kat
sidebar korang and link kat banner ke belog miss genit
7. tag kan kepada blogger aktif .
min kena tag 4 blogger. tapi lagi ramai.
lagi bgus kan.okeh saya nak tag
  1. Sis kikin
  2. sis zira
  3. sis hajar
  4. nani
8. dah join. plz..leave ur komen with ur link skali di belog miss genit.
9. tarikh tutup contest ni pada 15 dec 2010
10. hadiah adalah misteri. harap maklum
Okeh. gambar ni di snap oleh Mr Razman. Lepak-lepak depan office dia sementara tunggu officemates dia nak p open house. Lepas tu nak di jadi kan cerita hujan lebat pulak. . yang paling best tau apa. saya boleh tertinggal wedges kat luar. dah hujan tu tutup la pintu kereta.. tengok-tengok wedges ada kat luar. apa lagi. pusing la balik. tak boleh belah betol. kan dah basah. Rosak lor wedges. ada alasan beli baru kan. hurmm. sebab tu saya cakap setiap gambar saya ada cerita. so tiap kali saya tengok gambar sendiri saya gelak..then, masa ni jugak testing camera. Thanks to him sebab sanggup beli kan baru.
Gambar ni pulak mintak-mintak miss genit reject yek..hehe. shade ni saya jarang pakai. sesuai pakai time hujan-hujan ni. sebab kale choc kan. Time ni tengah tunggu pak cik tu haaa. sebab lepas tu nak p picnic. eh picnic ke. bukan picnic jugak. tapi ala-ala la. bersama-sama dengna staff proton jugak. kali ni boss dia ada sekali. saya tak join mandi pun . malas nak tukar baju. so saya tukang makan je la.hoho ai like shade besar gedabak ni. lagi besar dari muka ai okeh. ada dua pilihan. besarkan muka or p tukar shade..shoh shoh shohhhh.. okeh sekian.

21 comments:

nanie said...

nani suke yg pic 1st tu..
hehehe..nnti nani join..
nk cri pic dlu..thanks sis :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

okeh yunk..

join jgn xjoin

hehe

cik EPAL said...

boleh menang ni. hehe

Lovely Emy said...

hahaha, macam best je, tapi kita xbanyak pula gambar berspek mata hitam :( tapi nak try la.. ;)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

cik epal,

hurmm
cuba nasib sbb org tag..

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

emy,

haa bgs2
cr gmbr pkai shade cpt
hehe
xpun
p bergmbr kejap jek

Rara Nasiha said...

Insyallah, boleh menang. :)

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

Rara,

insyaAllah kalau ada rezeki
hehe
sbb contestant laen cun amat..

dyalova said...

hye sis, nice pics, ada ward tuk sis ^^

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

dya,

oke dya
nnti sis ambik
thnks

dyalova said...

oh sis, segan suda..hehe ingt eyh nama..hee yup2, saya lah tu ^^ heee

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

hehe

mane boleh lupe
budak comel dulu..
baek je dia dulu...
prefect kan

dyalova said...

wahahhaha..comel & baik ke akak??hehe tade lah..biase2 je..aah, prefect separuh jalan..hahaha =p

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

dya,


comel la..
dya block mana da dulu?
kitorang baru p scipp hari tu
rindu gila..

dyalova said...

aah,rindu jgaaa!! huhu f1&f2 blok B then A..huehue murtad blok bak kata dolu2..haha time sukan still sokong blok B..haha

adyhollowgurlz said...

hehehehe dua pixa pakai shdes comel tawww like it!!!

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

aah
baru teringat
kita dok jiran2 je kan..

hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ady,

heee
tq dik

Nem0 o0h Nem0 said...

gmbr last tu super comel la..hehe

eesyaheera said...

yeay, lyaa da buat. hihi. cun :)

kid said...

wah menarik contest ni :D cuma hati-hati ya jangan sampai gambar kena curi

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger