Darlings

Monday, November 15, 2010

Puan pun puan la

Salam,
hye. isi masa lapang kat rumah dengan hupdate..berpekdah kan aktiviti saya. asyik ngadap belog orang lain jek, sekarang ni masa saya fokus kt belog sendiri pulak. kang orang cakap, sebok dok menyebok kat belog orang lain, belong sendiri di anaktiri kan. hari ni buat apa jek..pagi-pagi lagi dah text cik kak sepupu kesayangan..sebab nak ajak pi bayar berukband ni haaa. ades, boleh pulak syok-syok online, kena block.sadis-sadis.
First time bayar berukband sendiri. baru rasa azab nak bayar tu macam mana. so bila first time tu , saya agak terkejut la tengok nama saya. aik sejak bila pulak ai tukar status jadik puan. sedang kan berukband tu memang di register kan bawah nama saya. sekali terpampang puan. okeh..cam comel jek.
siapa suami saya weh. hurmmm comel-comel.
masuk kete, dok bergelak sakan dengan cousin pulak..ni bukan la first time kena panggil puan. tapi kali ni pulak terasa comel, biasa nya rasa menyampasss tau. i muda belia lagi. tak kahwin lagi, nak panggil ai puan bagai..orait mood saya okeh hari ni..so saya tak marahhhhhhh........ okeh next time boleh la ada siapa-siapa yang baik hati nak bayar kan bil kan..sila-sila (psssst, itu bukan nya phone num ai ..itu broadband punya number..thaaats y dengan selamba nya ai tak edit. erkk kang ada orang salah paham.tak pasal nanti orang ingat ai jaja phone number lak.)...hoho

9 comments:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

samelah kita, asek melawat blog orang tapi blog sendiri bersawang je.. eh kenapa dah tukar status ey?? agaknya dah sampai masa kot.. haha

r.k said...

babe , gamba dah banyak kena plagiat . no tepon tu tak jadi masalah pulak ke nanti , tak kesah ke ? internet izz denjerez . ghua ingatkan je .

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

mra,

hah
jln jgn xjln
sat ag belog sndiri brswang
hehe

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

r.k

tu no broadband..
bkn no fon lya
kalo no fon ..
da lame da edit tu

twinkle twinkle said...

waa..die suh kawin cpt tuh ;D

chairooL ruLez said...

hai cik puaan....hahahha....

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

twinkle,


haha trus seram sejuk

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

chairool

amboi
bab menyakat..
bg kat dia

HonEyBuNNy said...

he2...comeinya la puan...puan lyaa....eh silap...cik lyaa...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger