Darlings

Wednesday, December 22, 2010

Willow Smith

Salam. Hallu. Kauorang tengah buat apa tu, ye la aku tau la tengah baca belog aku, sambil sambil tu buat apa? Jenis aku ni boleh buat dua benda dalam satu masa. Tiga benda pun boleh, kadang kadang aku makan nasi sambil baca belog kauorang, lepas tu tengok telebesen sekali.
Biasa lah, ini salah satu cara menghabis kan masa cuti dengan berkualiti sekali. Hari ni aku cerita la sikit. Pasal hiburan lah pulak. asyik membebel nasihat kauorang jek, diri sendiri pun tak betol. eh aku nak tanya.
Kauorang kenal tak WILLOW SMITH. alaaaaaa anak will smith tu adik badik Jaden smith
yang berlakon cite karate kid tu.
haaaa entah entah aku yang ketinggalan pasal budak ni, kauorang dah jaoh kedepan kan. tak pe tak pe. Hari ni aku share sikit pasal budak ni, eh bukan calang calang budak ni,
Umur 10 tahun tak silap aku, tapi dia punya lagu dah boleh beat dengan black eye peace tau dak, haaa hebat tak hebat.
Then dia jugak singer termuda yang boleh pecah rekod black eye peace rasa nya. kauorang search kat youtube, lagu whip my hair. dia punya video clip perghhhhhh energetic nak mampus. teleng teleng kepala aku tengok.
kecik kecik dah famous nak mampus macam bapak kau tu kan.Kalau nak tau Willow ni da masuk dunia hiburan masa dia umur 3 tahun lagi, Penglibatan pertama dia dalam cita I m Legend. cita yang bapak dia berlakon jugak la kan. feh, nasib la kau anak celebrity kan.
okeh kauorang boleh p layan sekarang. mana tau kaurang suka.
Menggoda pulak aku tengok kau muka macam tu willow oiiii
Jaden & Willow smith
psss, tiba tiba aku rajin dan berbaik hati letak terus video clip minah ni.layan seh, i whip my hair back & forth..hehe

14 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

rambut tu cun :)

Anisa Hang Tuah said...

sebijik mcm muke bapak dieee

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

smith familyy!!! wahh, siap letak video lg! cool:D

sis apa khabar?

dira aziz said...

harharhar tang bibir tuhhhh mengoda tergoda!!!

kupu-kupu_cinta said...

berbakat besar beliau ni kan.

Rara Nasiha said...

tu la bestnya jadi anak orang kaya. :)

ayien . said...

alahaii ekot mke bpak diaa
haha

Ery Farieha said...

laki ke pmpn ni? >.<

sebijik gile muka mcm budak karate kid tu
hohoho

Nurulbadiah Lai said...

lips tu tu..ewwwwww.cair den!

Farahanis Waheda said...

boleh request jadik adik angkat tak ? hehehe .

Lyaa Suriany said...

kak ieda

memang cun
hehe
nak tiru eh?

Aisyah AR said...

CRAAAAAAAZZZYYYYYYY this girl will blow it well!!! same lips like jaden!!! Blood related! gosh!! they darn cute!! hahah!!

Myra Arshad (: said...

waaaah. mahal tu rambut :)

shazika said...

smart seh bdk ni :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger