Darlings

Wednesday, December 29, 2010

Ini hidup

Salam.
aku mula kan hari dengan tak ceria. Hari yang penuh dugaan. Orang cakap dugaan tu mematang kan kita untuk hari mendatang. Tiap dugaan yang Allah bagi tu kena hadapi dengan redha.
aku tak tau pun motif entry aku hari ni,
aku cuma nak bersendiri.
Maaf pada kawan kawan yang text aku. aku balas ala kadar dan ada yang aku tak reply langsung.

13 comments:

Nadia arRumaisha said...

sabar.....tarik nafas pelan2...semoga diberi ketenangan....

Anisa Hang Tuah said...

chill yer lyaa
(:

nub said...

p sarapan,melantak banyak2..nanti mesti ok jaah sepanjang hari.


chillex naa. :=)

Amirrah Zawani said...

setiap dugaan yg diterima, mesti ada hikmah di sebaliknya.. sabar lah yea :)

Rara Nasiha said...

dear, apa-apa pun, sabar k. dugaan ada je kat mana-mana.

AIMAN said...

malam ni tgk bola malaysia vs indon. kalau malaysia menang, confirm jadi ceria =)

tenangsudey said...

tu la... sabar ek... malam ni tgk bola ramai2 elakkan kemurungan... hapuskan keduakaan

CIK CIRA said...

sabar taw....dugaan tu...kalau ssabar,tuhan sayang =) cik cira pun saya..hehe =)

Wanie-san said...

tenyum~ :)

AM SYA said...

alaa yayunk~

saba byk2 eh~

*hug & kisses*

Nurulbadiah Lai said...

honey just be happy:)
k..

♥e'in♥ said...

be happy ok.. :)

CIK CIRA said...

awk...saya da tag awk..mai la dtg blog saya...hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger