Darlings

Monday, December 6, 2010

Rewang?

Salam. Hallu fellas! Dah habis baca pasal kelantan dah? Saya lupa satu benda lagi. Wakaf che yeh! macam mana lah boleh lupa. Kan tu port best jugak. May be sebab saya dah lama tak p situ kot. Last time saya p pun 4 years ago. Lama kan. Sekarang ni? Hurm tak ada orang ajak p pun. Bukan senang nak ajak papa p sana. Banyak jek cekadak dia. Semak dengan orang ramai la. So sudah nya tak p la.
Siapa nak p wakaf che yeh? ajak la saya ajak eh.Eh lupa apa yang ada kat wakaf che yeh? lebih kurang dengan rantau panjang jugak la kot. sebab dah lama tak pergi sana. yang saya tau wedges comel comel murah gila kat sana. 18 hinggit kan cik alin? Kain pasang pun bersepah. jeans pun murah agak nya.
Eh eh ni nak hupdate pasal semalam. My cousin ( bukan kesayangan i si ema tu), ajak teman dia p settle kan pasal medical check up, bayar yuran & beli no pin PTPTN. Ai teman sambil habis kan duit mak bapak lagi. Seronok betul bila ada orang ajak keluar ni. Dalam kepala dah pikir nak beli apa. Saya biar kan cousin settle kan kerja dia. saya buat kerja saya. Rewang time! syiok weh kalau jalan sorang sorang ni. hang nak p mana, hang p la. tak payah tunggu tunggu orang.
Tengok kelip kelip comel ni , yang ni tak plan pun beli. Sajek gedik lalu depan kedai accesories, terus termasuk ke dalam danterusterbeli sebab sangat termurah.
I love munga mungaan. Itu la tuah kalau rewang sorang sorang. Masuk jek kedai comel2. tak payah susah susah cari. "akak, ada jual klip rambut comel comel tak." haaa ni cara saving masa & cara orang malas nak tawaf satu kedai. eh apa guna bos kau bayar gaji kan. untuk assist customer kan?? hoho bijak bijak. Guna kan apa yang kau belajar dalam customer service lyaa!
I m wearing jacket + polka dot dress . Simple dressing!Sudah tu sengih lebau bebenor, tak heran dekat orang sebelah yang menyampah dah asik dok camwhoring sorang sorang. Dah orang sebelah jual mahal sangat. poddaaaaah!
huish, hand bag tu layak nya berada di bawah untuk tujuan keselamatan. cermin keta nya bukak. kang tak pasal kena ragut buat kali ke 2. Tak sanggup . Trauma trauma. Peragut is everywhere. Sebab tu kalau p kota bharu. Saya lagi selesa pakai sling bag. tak pun yang boleh sling sling kan. Rasa tak selamat wooh. Even jalan dengan bf kau boleh kena ragut. ini kan jalan sorang sorang. Lagi lah peragut tu bergumbira nak ragut wanita insan yang lemah. Jaat kau peragut!
I love this kid. bijak pandai. Boleh layan orang sembang. baru 3 tahun tu. Sebagai ganjaran layan kakak yang banyak cakap ni. Nah ambik 20 sen. budak budak kan tak boleh manyak2. Kaurang tak reti jugak pegang duit. hohoho.
Sambung tidur sambung tidur eh bukan sambung buat kerja rumah.
Nota tangan: pssst, bagus betul bila kota bharu dah jual shawl2 yang saya sukaaaaaa. Harga affordable la compare dengan belogshop!

16 comments:

dyalova said...

akak,simple but CUN lah!! ^^

Lyaa Suriany said...

dya,


thanks dik

AM SYA said...

ohh emm jii!

u penah kne ragut??

takotnyerr!

Lyaa Suriany said...

sya,

pernah sya..
dengan kesayangan lya..
tp da lama da

einaz shah rizal thomas said...

cantik gila !.

cantik yang gila pun vvoley ;D

HonEyBuNNy said...

suka tgk baju lyaa yg palka dot tu...

Lyaa Suriany said...

einaz,

yang sebetol nya u cantik gile okeh

hehe

Lyaa Suriany said...

ila,

lya pun suke

first time tgk dah jatuh cinta dan trs merembat

dira aziz said...

sis lyaa yang comel!!!!

anamizu said...

kak liya comel sgtlah! ^^

Lyaa Suriany said...

dira,

dira lagi comel tau..

cute je manjang

haniey said...

ohh sgt cantik ye kamu.. :)
org kelantan ke?sgt2 stylo..

intanurulfateha said...

org comel, pakai ape pun comel :)

Lyaa Suriany said...

anamizu,

kak liya comot dik...

hehe

Lyaa Suriany said...

haniey,

thanks haniey

aah orang kelantan

milo jek lebih tu. :p

Lyaa Suriany said...

intan,


auw

nanti i belanja u ice cream eh..

hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger