Darlings

Thursday, December 16, 2010

Flashback time

ATTENTION: ENTRY NI ENTRY FLASH BACK. ACARA MENAMPAL GAMBAR GAMBAR YANG PERNAH DI TEMPEK DEKAT ENTRY DULU DULU.CAKAP AWAL AWAL KOT KOT KORANG CAKAP ASYIK GAMBAR SAMA JEK.

Salam. haish penat penat. Tak sangka cuti semester kali ni bermanfaat sikit. Tak de la melefak lefak sambil bina badan. ( ee, sesaje je yunk gedik eja macam ni. ada maksud lain ke babe?) . Tak bina badan tapi badan aku rasa nya tengah membina jek ni.
Cubaan pakai skinny jeans yang black color tu, eh eh eh eh sangkut. kalau dah sangkut tuh pepaham la kan. aku malas nak cerita banyak pasal gain weight ni, normal la tuh kalau dok rumah.
Nanti bukak semester WAJIB work out balik.
Kali ni aku sesaja nak flash flash balik . bukan zaman muda muda pun. zaman degree ni jugak haaa. aku kalau dok rumah sesaja memang suka acara flash back ni, lepas tu sengih kambing sorang sorang sampai tak sedar orang tengah pandang.
Sekali pandang ada gaya macam orang angau sebab tiba tiba buang tebiat sengih. Macam yang aku cerita dekat entry lama2. Tiap gambar aku ingat kisah disebalik gambar. Mari terjah gambar pertama. dan seterus nya.
hah, minah yang terselit jugak nak masuk gambar tuh nama dia syahida. Saje je kau nak tumpang glemer kan. nasib la tak nampak muka ida oooi. Time ni keluar dengan housemates & Mr Razman. Kami keluar sama sama sebab nak ambik gambar pasport untuk antar resume dekat company2.
Dekat parking biasa la.Aksi snap snap jarang ketinggalan. kau malu ambik gambar tengah tengah orang ramai? Kami tak. Biar apa orang kata. bukan kau yang tolong beli kan camera. bukan kau yang tadah muka nak ambik gambar.Jadi kau jangan sebok.
Rindu nak merewang dengan kawan kawan dekat jusco bukit raja. Padahal jj je kot. Tapi bila ronggeng dekat JJ pun rasa dekat pyramid dah.
Rindu nak tengok midnight movie dengan kawan kawan. Aku jarang tengok movie dengan kawan kawan. eh tak de la jarang sangat. Tapi kalau kawan ajak aku laju je cakap ON.
Yang tengah tengah tu cik roomate aku. Nama dia safura. Antara kesayangan aku jugak. Manusia yang memang suka gaduh dengan aku jugak. haha. Tapi yang suka gaduh dengan aku tu lah yang aku sayang. sayang kau la babe. Tapi tak nak cakap depan depan. lepas tu aku tau dia tak baca belog aku. hehe.
Dia ni not available dah. Tapi Kejap ada boifren kejap tak ada. kauorang nak mengorat kauorang p tanya dia sendiri..
Itu Gaya simple bila tengok midnight movie. haish takkan la kau nak berdress bagai tengah tengah malam. sapa nak tengok hah ?

Aku rindu nak p kenduri kahwin dengan Mr Razman. aku pun confuse aku teringin nak p kenduri kahwin ke aku teringin nak jumpa pak cik tu. confuse confuse. ( Time ni sis aina kahwin. kauorang kenal kan. antara blogger hebat jugak. sekarang ni sis aina tengah pregnant dah)
waaaaaaaaah aku rindu nak makan macam ni dengan housemates. Kauorang jangan tengok ikan bilis tu dengan sebelah mata. Aku tambah nasi sampai 3x tau. lagi sedap dari makan ayam. Nak nak pulak makan ramai ramai. berebut rebut tu syokk tau..

aku rindu nak submit assignment macam ni lagi Main taram selit bawah pintu. lecterur bukak pintu terus menghadap assignment kitorang. Submit macam ni senang, tak yah kau hadap muka lecturer tu depan depan kan. silap silap haribulan kau kena smash dekat situ jugak kalau dia check grammar. Mampos.


aku rindu nak tunggu bas macam ni dekat campus sebab tak sempat naik bas lama lama. asyik naik kereta classmates jek. sekali sekala feeling naik bas apa salah nya kan.
pssst, jangan lupa undi cik ayu jazari *Belog num 1* & Fasha, *num 370* dekat blog pilihan malaysia.

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

tp kamu sgt2 cantik..
sukenye tgok lya

Rara Nasiha said...

Lya yang comel. suka tengok outfit kamu dear. :)

eesyaheera said...

Lyaa cantik, ee pun lagi suka submit assignment mcm tu. haha.

kenapa gmbr blog Lyaa salu stretch eh? dia mcm jadi tak clear

nanie said...

suka tengok jaket sis..
pinjam bole?lalala

AM SYA said...

canteknyer lyaa!

huuu~biler sya tgk gmb2 ni teros rendu zaman blaja

tringt zman tgu bus

tringat jgk zaman anta asgmt last minit selit2 bwh pintu~huhu

EB said...

Hehehe.. buat aku teringat zmn stdy...
Hehehe.. Wajib lantai bilik lecture ni penuh dgn asaimen anak2 muridnya.. hahaha...
Lawak2.. Then bila aku keja aku plak kena mcm ni.. Adusss...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger