Darlings

Sunday, December 19, 2010

jimba jimbaan secara besaran: Part II

Salam. Hallu . aku hupdate awal pagi lagi untuk korang neh. sebab sat lagi aku nak sambung tidur. heaven weh dah lama aku tak tidur lama lama. plan hari ni cancel. bagi aku tidur puas puas. Esok kita jalan kan misi balik.
okeh, mai dengar aku bercerita.
Semalam kan aku ada reunion SOFIS (society of form five student). Tiap tiap batch kitorang ada nama masing masing. nama batch aku SOFIS, senior aku FIVERS, junior aku FIGHTERS kalau tak silap, erk salah tolong betol kan ye junior junior ku.
Ni second reunion yang aku attend. first reunion sofis bulan jun ke mei hari tu. Time tu kitorang buat bbq. enjoy siot. balik balik terus lepak dekat sekolah . patot nya kali ni nak buat bbq jugak. tapi paham paham jek la sekarang musim hape kan. nak nak pulak 2 hari hujan jek. so cancel ler plan tapi still proceed dengan plan lain. Sudah nya buat reunion dekat KB MALL jek.
boleh berjimba sambil bershopping kan. aku dengan ayu awal lagi sampai kat kb mall tu. yang lain biasa la. janji melayu. cakap pukul 11 mesti pukul 1 nya diorang sampai. hampas sungguh. Tapi reunion tetap berjalan seperti biasa.
yang aku tak boleh blah, plan nak maen bowling cancel terus. hish dah lama tak maen bowling ni. dengan sapa pulak la aku nak maen bowling. Bukak semester masing masing dah busy, mesti tak de orang nak teman aku punya. Mesti tak sama macam dulu punya. kan kan kan.
sapa nak teman aku maen bowling, ?
jom...
sekali sekala suka sabotage diri sendiri. len kali letak watermakr kat lubang hidong pulak(psst nasib baek ada cahaya matahari, kalau tak mesti korang nampak jerawat bersusun)
korang tau ni sesi hape? haaa. time time ni la earring dekat shawl aku tu nak tercabut. kawan punya la baik kan nak masuk kan balik. haha. sampai semua nak keliling aku. oh concern la ni. sudah nya ambik earing tu masuk dalam bag. balik rumah punya cerita lah.
see, diorang memang concern kan.
masuk brands outlet bukan nak shopping, p terjah kawan kitorang yang da lama tak jumpa. dia keje situ. tak sempat jadi sofis pun dak fatin ni, dia keluar masa form 3 ke form 4 macam tu la. sekarang dah ada anak okeh. makin cun pulak tuh..jealous jealous. nak jadi mak jugak la mcm ni .
Lighting tu kacau la. cerah sangat. muka muka cun jadi kureng jelas pulak..
aku memang suka menggedik dengan ayu. ayu bajet malu konon. ceit. haha
barisan sofis yang hadir. tak ramai pun dalam 10 orang jek..yang laen tiba tiba ada hal
berdarah mata tengok skinny jeans yang cun nak mampos..pandang pandang jeling jeling sudah. nak beli duit kena saving.
kalau nak tau, minah ni adore gila dengan maria elena. asyik dok sebut maria elena jek. hah famous lah kau maria elena.
Last sekali, ye janji last dah ni, aku saje letak bukan maen besar lagi watermark, kalau boleh nak bagi satu gambar ni. haha. ni la kerja sampingan aku, jadi photograhper tak bertauliah. aku snap gambar orang , orang snap gambar aku. bagus2. memang candid
okeh la. babai. aku nak membuta.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger