Darlings

Saturday, December 25, 2010

Mekap mekap sikit

Salam. haip, makan dah? aku belom. motip aku bagitau belom makan kot kot ada orang nak belanja. ada? kalau ada sila pm kat fesbuk.
Hari ni aku nak menjoyah pasal make up lagi. Kauorang dah tau kan aku memang suka make up make up nih. Dah bape orang kawan aku jadi mangsa conteng conteng ni. Ala, kadang kadang diorang yang memang suka aku taram muka diorang.
Make up best, tapi nak sental balik malas. kalau make up kan muka orang , kau sental sendirian berhad la kan. tapi bila make up muka sendirik, mak aih bercinta betol nak sental balik,
kadang kadang tertidur aku dengan make up , lepas tu besok pimple sana pimple sini. Aku paling suka smokey eyes nya style. feh, tapi sayang nya diri sendiri tak boleh nak try style ni. Eyelid aku besar gedabak weh. Tak sesuai langsung dengan smokey eyes.
So, untuk puas kan hati sendirik, aku suka buat smokey eyes kat kawan kawan. memang syiok ah.kauorang paham kan macam mana perasaan bila tengok hasil make up sendiri. Biar tak cantik pun totap nak happy.
Last aku make up kan orang masa minggu pra graduasi hari tu. oh aku tak join sebab tu kauorang tengok aku tak hupdate apa apa pasal ni, Tapi gambar kawan aku tu tak de pulak. nanti nanti la aku cilok kat fesbuk dia. gambar kat bawah ni pulak, masa aku jadi trainer untuk slot personality development.
feh, memang minat ah. tiba tiba rasa nak tukar kerjaya jadi cik andam. tapi sayang nya umi aku tak kasi beb. pasrah pasrah.
Mangsa mangsa. Wan nabila huda a.ka bella. comey ah budak ni. putih gebus. Senang nak make up muka dia...(without make up pun dia memang cun!) Aku bagi light light jek sebab ni make up untuk p office. bukan nak p clubbing. tiba tiba tempek gambar ni kan. idok la. Nak promote ler. si wan nabila huda ni ada jugak berlakon dalam cite nur kasih the movie. Aku pun tak sabar nak tengok macam mana dia berlakon. Ada la can kau jadi bini norman hakim , bella.
psst : meh sapa sapa nak tadah muka. aku bosan ni..

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

waa
lyaa pandai mekap ...

cantik pulak tuuu

Amar Amirah said...

CANTIK!:D

Awek Tocang said...

pandainya awak make up. tudung yang awak pakai pun semua cantik2 :)

Sarah-rah-rah said...

saye suke dimekap tapi tak reti memekap ^_^

Einaz Shah Rizal Thomas said...

mey makeup muka einaz.
einaz ta pandai nak makeup ;)

Marya Hana . said...

saya saya saya!

memang suke make up. tapi nak org lain yg make up kan. keh keh..

tapi kat uitm, kalau ade presentation kawan2 i soh i lak conteng muke diorang. sbb i sorg je kaki make up..


btw, u make up kawan2 u sume lawa2. like it!

izwan7 said...

bile kua cite tu?
haha,mane gmbo ko x pakai eyeliner
aku nk tgk cmne rupe myt hidup spt yg digambarkn

dira aziz said...

saya relaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

NabilaWanAhmad said...

lyaaa!!!
malu nyer!
besar giler pic lya letak.
ingtkn lya resize dlu.
huhuuu~
cite nur kasih tu kuar bln mac nxt year.
alaaa.
xde byk pun part bella,
ntah2 dorang dh cut2,
smpi xkuar lgnsg muke bella nnt.
huhuuu~~

p/s : xdpt gak nk suh lya mekap smokey eyes kat bella. huhuu~~

azalia hjsalleh said...

memang suka tgk lyaa kat kampus
lawa je apa yg dia pakai

Lyaa Suriany said...

nis,

pandai make up light light je nis

Fxysche Nas said...

omaigoddd...jom ajr kite! =D
sgt sgt berkenan utk hulurkan pale ne..
hehehee

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger