Darlings

Wednesday, December 1, 2010

Last memory @ Begonia

Salam. Gila hupdate pulak sekarang? haa bia bia. Kita tengok, sampai bila saya rajin hupdate. hoho. Saya bosan ni haaa. Time cuti semester macam ni lah saya hupdate. Nanti bila dah start awal semester. Confirm Penyakit M saya datang balik. Tengok lah nanti. Dah lama saya janji dengan ee syaheera nak hupdate pasal rumah sewa tau. Tapi saya asyik mungkir janji. Dari awal semester lagi. hehe. sorry ee. At last saya hupdate jugak. Sebab penyakit M dah kureng sikit
camwhoring buat kali terakhir kat rumah ni. sob sob. banyak kenangan. Baju hitam lagi kan. oh saya memang suka black color dulu. Sekarang pun suka lagi. Tiap kali beli baju, color hitam , asal beli baju, color hitam. Sampai kena sound. Ye la, sekarang ni saya dah start pakai colorful.
Living room.. sudah dikosongkan.

Dapur yang agak bersepah. Bagi en azman jek la yang kemas. Agak agak mesti menyirap orang tua tu tengok. haha. surprise en azman!
okeh, tu barang barang saya. oh itu 10% . Lagi 90 % dekat rumah aunt & Mr Razman. Saya memang seronok sepah kan barang kat rumah orang. Sampai bilik Mr Razman tak de space langsung semata untuk barang saya. Memang terbaik lah.
Last picha. Bilik saya. Saya letak tilam tu kat bawah jek. tak kuasa tidur atas katil. Tidur bawah sudeh. Golek golek bersama roomate. Saya banyak habis kan masa kat living room. Sebab saya letak lappy kat luar. Then online sampai lebam kat luar. masuk bilik time nak tidur jek.
Rumah ni ada tiga bilik jek. Maklum la. Apartment. Bukan nya rumah teres. Kami dok ber tujuh. 6 orang housemates saya sama course. Sorang lagi ambik event management. Saya enjoy jek dok rumah ni sebab housemates saya rajin masak. Kami jarang jek makan kat luar. Kalau makan kat luar tu maknanya dengan Mr Razman la tu. oh peranan saya? saya tukang makan la. apa lagi.. tak pun tukang tengok orang masak. hehe. Agak nya Diorang bengang jek kan dengan saya. Dah tua bangka tak reti reti nak ringan tulang tolong masak.
hurm sekarang ni. saya asyik teringat jek kenangan dengan housemates. rindu oh.

7 comments:

eesyaheera said...

haaaaa, akhirnya. haha. serius ke you tinggal dapur macam tu? i nak buat suprise baik punya kat tuan rumah i nanti. punya lah kerek sekarang. ciss

dira aziz said...

alahai syahdu pown ado entri ni haa

Anisa Hang Tuah said...

kamu sangat cantik

siyesssssssss

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

ee,


aah i tingal mcm tu je babe
haha
confirm tuan rumah surprise punya..

kiki

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

dira,

syahdu ek

meh nangis sket

sob sob

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

anisa,


thanks..

tp tu lbh pada camera trick je nisa

haaha

nanie said...

bsr gk rmh sis..
haha..sis,peranan kte same..kahkah

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger