Darlings

Saturday, January 1, 2011

1 january 2011 @ ICT

Salam.
Semalam aku terbabas hupdate. soooo sorrry lah. Aku mungkir janji lagi.
eh, Happy new year.
Welcome 2011. suka? entah lah. dengan problem tak settle lagi, so sambut 2011 dengan ala kadar. Tapi yang penting new year kali ni aku bersama bff a.k.a yayunk fy.
New followers belog aku confirm la tak kenal sape dia ni. tak pe la. sat lagi kauorang p terjah belog dia.
Last year , bertahun baru di melaka. This year, bertahun baru di ICT , shah alam aje. dekat tapi mak aihhhhh crowded tu tok sah dok cite lah. beriban manusia!
budak ni comel nak mampus tau dak. kalau kaurang jumpa depan depan mesti rasa nak cubit jek pipi dia. pipi gebus...
hah kasi potong sama dia punya kepala
feeling keperempuan naaan? hah tidak! macam batang kayu
yayunk & her bf. suka bebenor dengar dorang gaduh. gaduh pun comel. tak tau la nak cakap ape.
(fy cepat belanja aku makan..hehe)
Mana Mr Razman?
Biar la tanda tanya.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
"llllll---------------- llll"
tettttt
hehe suspen suspen la tu.
haish, ada yang cakap aku dah break up dengan dia. sekeh laju laju nak?
Dia ada hal sikit dengan kawan dia. sorry dekat dia sebab aku pilih nak spend masa dengan bff aku.
Nanti lain kali aku janji aku teman dia p mana mana. oke. babai

10 comments:

nub said...

salam 2011 naa.smoga suma bek2 balaka..

ecece.haha

Indah Mulya said...

selamat thn br sis!
ambui..thn br, kale blog br,style pn br..hehe..pkai pe pn ttp santek..mmg la besh sis..hoho
cheers~

sab said...

happy new year. wee~ :)

qɐɥɐʍ zzɐuɹǝ said...

hepi new year...

iedchan said...

happy new year babe :P

azalia hjsalleh said...

owh belog nie chantekkkkk
bersemangat baruuuu nampaknya
very pinky
i loikeeeeeee

mardhiah ismail (: said...

happy neww yearrrr ! comell sngt :)

Nurulbadiah Lai said...

happy new year darling love u more and more..both are u so sweet

dira aziz said...

sis lyaaa sangat comel!!!

O'gosh said...

selamat tahu baru...cantek la lyaa ni...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger