Darlings

Sunday, January 30, 2011

As the way i am..

Aku selalu tertanya tanya. Kenapa dia sayang aku. Tipu kalau kau tak nak tau kenapa orang sayang kau kan..Bila ditanya kenapa dia sayang aku. Dia sayang aku sebab dia selesa bersama dengan aku. Dia sayang aku sebab aku reti bergaul dengan kawan kawan dia. sebab yang ketiga aku sensored sikit. Dia sayang aku sebab aku mulut becok. aku si kecoh dan dia si pendiam. okeh awak, dah dapat jawapan.
Dia yang terima aku bila bila masa.
Dia yang terima aku seada nya. tanpa make up,
dia yang terima aku walaupun chubby.
Dia yang terima aku yang "clumsy".
Dia yang terima aku yang panas baran.
Dia yang terima aku cepat terasa tak tentu pasal.
thanks for loving me. .
Aku nak update pasal wedding dan lepaking with Mr Razman's cousin actually. tapi besok la aku postpone.

4 comments:

♥e'in♥ said...

alahai sweetnye........ =)

iedchan said...

sweet nyee...hehe...

mardhiah ismail (: said...

hehehe best sey !

HonEyBuNNy said...

betul3....so sweet...;)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger