Darlings

Monday, January 31, 2011

Wedding yang jadi & Lepaking

Salam. Hallu. Malam ni aku nak kotakan janji sikit. Kan semalam aku janji nak hupdate pasal wedding & lepaking dengan izad a.k.a sepupu Mr Razman..Semalam p wedding tu agak lambat dah pun. Tak makan pun. Tak pe lah, janji dapat tengok muka kan. Nanti apa pulak kata pengantin. Dah susah susah jemput , tak attend pulak kan.
Lepas tu time wedding sendiri kawan kawan tak mau datang. auwwww bila la tu wedding aku. hehe. Tadi masuk nagoya tertengok baju kawen. tiba tiba rasa gatal nak kawen. oh ada orang nak propose aku tak? eh adaaaa. baru sehari yang lepas ada propose.haha. Romantik sungguh la awak ni! Tutup cita pasal aku.
kaurang nak tau. aku jatuh cinta dengan pelamin & baju si pengantin ni. perghhh mengancam habis. Dalam gambar tak nampak mengancam sangat. Kalau tengok in person. feh feh feh feh. nak pengsan rasa. sebab rasa cantik amat sangat.
Lepas bergambar sekeping dua. dah belah kan diri. simpan perut sebab sepupu mr razman nak belanja domino's. rugi rugi kalau kenyang kan. heeeee. seronok betol orang nak belanja ni. Maklum la. si boifren & girlfrend dua dua poket kering. Nasib lah ada yang nak belanja kan. oke la. aku penat ni. Banyak kerja aku tangguh ni. Research aku tak start lagi. aku nak bermalasan kojap..
cekik budakkkkkk..minah ni penggeli tau. kalau terpeluk pinggang dia. siap la kau dapat makian free..haha
tengok, tengah bersiap pun ada orang snap. mamarazi kan. Kat situ jek tempat aku bersiapsiap kalau nak keluar nya. nasib baik ada cermin cabok tuh. kalau tak alamak nya kena make up , pakai tudung dalam toilet la gamak nya.
see, cantik la kalau orang tinggi kan. kecian kat orang katik ni
Lengan boleh buat satay kan.
sekarang ni aku rasa lapau pulak.
Mr razman cakap macam pailang rambut mamat nih. samseng habis. izad izad. apa kono la ngn ekau ni. Nasib kau belanja kami makan. so, buat buat hensem je la rambut kau tu. len kali belanja lagi eh. next treat, belanja kat fullhouse pulak.haha

6 comments:

nanie said...

ala sis,org katik la comel..
org tggi hduh..mcm nani..huhu

fasha said...

dear lyaa...
long time tak borak2
em shawl lya same ngan kte laa..hehe..
anyway nice pic bebeh

Indah Mulya said...

mmg cantek la bj tu sis!
terus rs nk kawen la bgini!haha

AIMAN said...

rambut ala2 gangster.. tapi rambut takpe, jangan hati gangster.. heh
:P

azalia hjsalleh said...

woahhhhh lawa giler baju
i loike ;)
ramainya org buat entry mkn pizza
kempunan plak memalm nie

Nurulbadiah Lai said...

yang comel giler pengantin and u hehehe...

xajak i pon

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger