Darlings

Wednesday, January 12, 2011

Review session 7: Shawl swirl rose

Salam, pada siapa siapa yang suka shawl ni, sila terjah Butik Mia sekarang, Design ni adalah antara design yang latest jugak la. aku suka weh, tapi aku dah rembat satu hari tu color grey. cun ah. tapi aku nasihat kan kalau nak pakai shawl ni, better kauorang pilih size M, besar sikit. kalau size S bagi aku susah sikit nak lilit lilit. tapi semua tu depends pada creativity masing masing. Tak banyak tau blogshop yang jual shawl ni lagi.
Hari tu aku ada tengok kat RADIUSITE. tapi biasa la radiusite kan macam goreng pisang panas. Cepat je sold out, so pada yang tak sempat nak beli kat radiusite tu, boleh terjah dekat belog kak nurul ni. Just tolong kauorang yang masih mencari shawl ni.

6 comments:

ween said...

post la pic lyaa gayakan shawl ni ^^ btw, layout baru (baru ke?) sgt cantik! especially the header. terkejut td masuk sini igtkan salah blog (-_-")

sab said...

ni yg nk hbiskan duit nieh. huhu. ;p

Rara Nasiha said...

kalau dah balik asrama ni memang susah nak shopping on9. sedih woo.

Atiqah Adnan said...

cantik kan.. lain dari yang lain..
seyes akk rasa kat radiusite kan sehari je kot dapat jual semua daaa..

kupu-kupu_cinta said...

lya..ade tag untuk lya.. kalau senang2 bwat la k..

salwa said...

akak dah beli dah tudung nih...black and grey.mmg besh!akak beli size L lg...mmg sedap material dia lya... <3 it!

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger