Darlings

Monday, January 24, 2011

contest hitam putih paling COOL..

tagging by my little sista yang gorgeous!
oke jom tengok syarat syarat contest. aku copy paste buleh.
1.okay macam biasa korang kena jadi follower blog si gadis bermata coklat ni
2.letakkan banner contest ni kat sidebar sepanjang contest berjalan & link kan ke blog ni
3.buat entry pasal contest ni dan berikan idea hadiah apa yang korang nak kalau korang menang rm100? ?*ayat yang simple je la, jangan kaurang karang manyak manyak lak. kang pening pulak si gadis nak baca berjela jela.
oke, kalau aku menang , aku nak handbag. tak mau yang branded pun, vincci pun jadi. aku dah aim ni.
4.tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !
i) Dhiah, ii) Inda iii)Noma Iv)eesyaheera V)Queila
5.tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011
simple aite? so apa lagi. jejoin je la.

9 comments:

piNky LuCiA said...

comey... hehehe.

Indah Mulya said...

all the best sis!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hye hye, goodluck dearie;)

sab said...

gud lux!

apisv2 said...

kasih seorg ibu...gudluck;)

apisv2 said...

eh...ingatkan dh kwin td...hehe;)

amoySOFEA said...

gud luck gud luck gud luck dear :)

HonEyBuNNy said...

good luck...;-)

siti fatimah said...

salam..hye.tq join ye :) good luck

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger