Darlings

Friday, January 28, 2011

My bad day, my bad attitude

Salam. just a simple hupdate. Aku nak tenteram kan hati sendiri. Pada orang yang dah lama kenal aku. Memang tahu sangat aku ni, jenis yang hot temper. bukan sikit tapi banyak, kalau dengan kawan kawan aku memang control habis habisan bad attitude aku ni. Tapi please. jangan nak overboard sangat mentang mentang aku control temper aku. Lately, aku dah tak control. aku jadi outspoken. Aku tak puas hati, aku sound,. yea, orang yang baru kenal aku memang terkejut. Tapi tu aku. kang aku control lebih orang cakap aku hipokrit. so, terima la aku yang sebenar ni. no more sweet words dear kalau kau dah sakit kan hati aku lepas ni. AKU DAH LETIH. I m not gonna hurt you darl if you act nicely. Jaga bahasa kau, jaga perangai kau. Then, aku pun jaga bahasa aku, aku jaga perangai aku. Perangai aku macam ni, Kau nak tegur aku boleh, tapi cari ayat yang paling lembut. yang paling sesuai. okeh.boleh? chow

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

sabar yer lyaa

nanie said...

sabar je sis..
lau lbih2,tampo je dye 2

iedchan said...

Sabar2...hehe..orang macam tu..layak diabai kan

ahmad endo said...

kalo angin2 tak da mood ni ubat paling best ialah makan...hehehe...jom makan bager mkd...hehehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger