Darlings

Sunday, January 9, 2011

Merayap Day

Salam. Hallu fellas, sorry la semalam aku hupdate secara tergesa gesa. Mana tak nya , upload gambar pun ber jam. tension tensi aku. Masa dah siap upload gambar, Mr Razman dah ada kat bawah, nak tak nak kau tunggu la kojap aku hupdate belog sebab takut balik lambat. Sudah nya cerita aku macam tergantung jek kan. tak pe la. Lupa kan pasal entry semalam. Kita cerita pasal jimbaan hari semalam. Semalam aku p Giant jap teman pak cik tu,
then dah puas buat keje, p melepak kat alam sentral pulak, rasa macam comel pulak lepak kat alam sentral, rasa macam student uitm sejati pulak, sebab alam sentral kan tempat budakuitm. erkk betol ke tak betol.
pergh ramai gila aku jumpa budak budak cun.semua nya melaram u olls. segan pulak aku tengok sebab aku selekeh. jalan menunduk jek takut orang cakap eh eh budak ni selekeh nooo. Entoh la,, semalam aku rasa tak confident pulak dengan outfit aku. Maybe sebab aku tak pakai heels kot. aku tibai flip flop jek sebab takut banyak jalan. ishk, kalau tibai wedges kan bagus. tiba tiba nak jalan pun pandang kaki sendiiri. asal kau selekeh sangat lyaa.
Time lepak lepak kat alam sentral ni, aku dah teperasan kak nurul ni tau a.k.a owner butik mia. actually dia ada text aku nak jumpa kat alam sentral. kak nurul nak cari blacberry kat PAS tu. Akak, bak blackberry seketol. hehe.
Tapi tak leh lepak lama lama. just sembang tepi kete jek sebab kak nurul rushing nak balik. lain kali kita lepak yea akak. Kauorang still blur blur lagi kak nurul yang mana satu ni, kat sidebar aku ni aku de letak banner butik mia. dan aku pernah buat review blogshop kak nurul ni.
Lepas tu kan, aku berkenan gile gile gile gile dekat shawl yang kak nurul pakai semalam. gila gorgeous auwwww. ala ala najjah nya style. eiii suka. Tapi sayang color yang aku nak tak de. so simpan je la hasrat tu. heeeee. Gambar dengan kak nurul tak sempat nak snap la. laen kali kita bergambar puas puas ye akak. Nak kidnap mia dan farish sekali. hehe.
Tak lupa jugak, time kasih banyak banyak akak untuk ribbon dan headband tu. Aku terus pakai au ribbon yang kak nurul pakai. comel betol kak nurul ni berbaik hati pulak tu. Nanti harapharap bertambah lagi rezeki kak nurul ye. apa lagi. p la terjah butik mia cepat kalau nak jadi gorgeous!
Sebelom keluar tak habis nak camwhore sorang. roomate dah belah shopping, yeeeeeeeha tapi guna camera handphone cabuk, gini la gaya nya.
Tu dia, comel comel kan ribbon kak nurul bagi ni...
ahaaaaaaaaa aku memang tak de keje. eh sape hari tu cakap nak cari jaket tak jumpa kan, aku suggest kan kauorang p sunway pyramid, dekat asian avenue, ada satu kedai ni , kalau kaurang masuk kauorang rasa nak beli jek semua . gila ah cantik. korean style. aku jadi gila! padahal aku da ada jaket hitam. tapi aku rembat satu lagi . yang ni lagi cantik ah.

7 comments:

black_mel said...

wah...rajinnya bershopping..sunway pyramid?hurm..ok2..nnti nak pegi tgk..ari tu ronda x abis..;)

miss fatihah said...

hehe header lawa!tuan blog pon lawa.haha

sab said...

cantik ribbon! :)

nanie said...

sis,pnjm ribbon :P

mardhiah ismail (: said...

alaa org cantik pakai ape pon cantik :)

nub said...

macam2 style na..haha

.:rizaL:. said...

http://igossiprizal.blogspot.com/2010/12/pose-slumber-laptop-contest.html

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger