Darlings

Sunday, January 2, 2011

Edisi single

Salam.
haaa macam mana new year? Lepak kat rumah jek? tak pe la. saving duit kan.
Semalam aku kacau fy berdating. Sedih weh. Kena tinggal dengan boyfriend. Dah lama tak rasa single macam ni. sob sob sob sob. Sampai hati bf tinggal kan aku. kang tak pasal aku ikut fy dating. sorry la yunk. Aku mati kutu la dok rumah sewa.
sapa pun aku tak kenal. Kali ni kakak angkat fy & farid ada sekali. kak wawa. kakak angkat kesayangan fy & farid tu. sempoi habis kak wawa ni.
Merende di sunway pyramid jom
Bukan aku je gila gambar, dia lagi gila gambar. tak caya tanya dia sendiri. Farid & Kak wawa.
Thanks kak wawa sebab belanja. $$$$$$$. Duit nak keluar lagi. ( fy, ak tak ready ni weh)
Pasangan i , u , i u ni
huh, mamat ni suka mansuh kan aku dari dulu lagi. ada jek benda dia nank kondem aku. nasib kau kesayangan fy kan..
okeh, sekian lintas langsung dari sunway pyramid.
pssst nampak sangat aku malas nak hupdate sebenar nya kan.

11 comments:

HonEyBuNNy said...

he2...betul tu lyaa...kalau kita teman kawan kita datink, lain je kan...rasa sunyik....hehhehe..

mardhiah ismail (: said...

hehehe comell je u ni :)

iedchan said...

Comel je ikut kawan dating..hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

new year fifiey? balik dari rumah family angkat from terengganu terus tdur. then parents and sister ada dinner... and brothers keluar lepaking..lol;D tidurlah sy serta adik2 di rumah tanpa menyambutnya.. sob sob;'( hahahahaha

sambutan ditunda dengan family gathering nnt:D

YobSumo said...

tak makan takoyaki ke kat sunway? sedap woooo!

Anisa Hang Tuah said...

lyaa..cantiknye kamu..

(:

wirdawahid said...

same la kita kena tinggal dengan bf. kita smbut new year kat rumah je dengan muka bertepek mask. HAHA

piNky LuCiA said...

wah....tggi nya heel lya..

azalia hjsalleh said...

welcome back to school sistah

Wanie-san said...

sian dia kena tinggal dgn en razman..sabo yep!
hehehe

salwa said...

no hal lah lyaa...sekali skala kakak angkat fy belanja lyaa pe salahnya...ye x? XD

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger