Darlings

Tuesday, January 25, 2011

Vote for pija

Salam. Penyakit lama aku da datang menyerang. sindrom malas hupdate berleluasa. sekarang ni aku jarang dah bukak belog. bukan tak sayang weh. sayang. sayang kaurang yang baca belog aku. Tapi aku tak sayang lah stalker stalker tak guna tuh. Rasa menyesal pun hado publish link kat fesbuk dulu, sebab tak pasal orang yang kita tak suka pun sebok baca belog kita kan. ades dah nama nya publish. kau yang cari pasal kan. hurmm . Malam ni aku tak bermood nak berceloteh panjang panjang. aku just nak mintak sayang sayang sekalian vote perempuan cantik ni.
http://www.facebook.com/pages/Cute-Muslimah/112553992111515
mula mula kena like dulu pages tu. Kat situ bole la tengok gadis cantik yang join contest. then,
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=183112065055707&set=a.182793815087532.42597.112553992111515
bole vote untuk pija. oke? Macam yang aku cakap hari tu, hari ni kita tolong orang, besok orang tolong kita kan. tak rugi pun tolong orang ni.

6 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

kak liya, header kak liyaa cunn ahh;)
btw, goodluck for her yaww~

O'gosh said...

cantek..lyaa nyer gambar xder ke..

aliza said...

cantek ar :)

Nobita Sensei said...

waahh..cute.

aleen aiden said...

kes kite same.alin pon nyesal giler letak link blog kat fb dulu.haish!

Bella Ayub said...

alamak..perempuan cantik..fb kita tak boleh bukak la..kita tak dapek nak nulung nya.. papepun kita dapat wish gudluck la saje..

gudluck perempuan cantik :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger