Darlings

Tuesday, January 11, 2011

I miss My Baby

I miss Baby so much. Ikut kan hati aku nak jek bawak dia dok sama sama dengan aku kat sini. rindu weh. Rindu nak bagi makan kat baby.
Apa yang aku sayang sangat kat baby ni? Dia gedik, manja tau. Malam malam sebok nak tumpang kasih aku , tak pun sebok tumpang kasih umi, dia datang dok ngendeng ngendeng atas bontot orang, tak pun atas peha, baik punya landing..oh adore sungguh la baby ni. heeeeeeeee i love u baby. seriously sayang baby sangat!

Day 7 ( Practical training) Mula busy sikit. Hari ni buat keje meng audit. huh, Masa ni la staff nak kalut kan, bila ada audit jek nak kalut. kalau tak, senang lenang je la kau. Aku malas nak cita banyak. Bak kata boss aku, typical malay! tak boleh tengok orang lebih, tak boleh tengok orang senang, then boss aku nasihat kan, better kita kerja ikut cara private sector, ni yang sayang boss lebih. PROFFESIONAL BEB!

8 comments:

CIK CIRA said...

comeinya kucing cam tuan die...sy pun miss kucing sy..

iedchan said...

private sector kije sangat bizi...:P

Indah Mulya said...

comelnye kucinggg!hehe

O'gosh said...

macam kucing akak dulu...nama dia JANET

♥e'in♥ said...

alalalalala.. comelnye kucing die.. tp e'in xsuke kucing.. geli!

aliza said...

kite pn cam ci e'in tak suka kucing.hehe

Nurulbadiah Lai said...

i nak ur baby leh?hehe
comey

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

ouhh kucingg oh kucingg..

chomell sgt walaupun fifiey tkut nk pegang kucingm tp suka tgk!!:D

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger