Darlings

Monday, January 3, 2011

Practical oh practical

Salam.
hallu. esok start practical weh. eh besok ke, tak sampai 24 jam dah pun. Pukul 6 dah kena bangun tapi sekarang aku tak tidur lagi. online punya pasal.
tadi kawan aku cakap macam tak nervous jek. haish gila kau tak nervous. nervous la weh. practical degree tak sama macam practical diploma.
weeeeeeeee seronok seronok. Hari baru boleh ngedate tanpa gangguan. Port biasa la. Sunway pyramid. tu kan rumah kedua aku.
orang lain dah berzaman tengok hantu kak limah balik rumah. aku? baru hari ni ada chance .
Review cerita tu? ermm so so la. tak de la gempak sangat. menyesal pun hado. baek tengok cito laen heh. tapi dah tertengok. layankan jela.
eh. ni short hupdate jek. aku kena tidur.besok petang aku membebel lagi. wish me luck guys...
pssst : thanks sangat pada yang follow belog aku ni. sory sebab aku tak sempat nak p terjah lagi belog kauorang.

8 comments:

kay yea said...

gd luck LI yaw~~

Lyaa Suriany said...

thnks kay yea

Anisa Hang Tuah said...

happy internship ya lyaa
(:

dira aziz said...

gud luck sista cyggg!!

HonEyBuNNy said...

gd luck lyaa...;-)

Bob Merley said...

selamat berjaya!

Nurulbadiah Lai said...

dear..hope everything goes well k..gudluck k:)

saNah said...

gud lucK 2 U ehh

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger