Darlings

Tuesday, February 1, 2011

I love uolls ketat ketat lah!

Salam. Malam ni aku nak buat special entry untuk followers aku. Terima kasih yang tak terhingga. Aku terharu. sebab dah lama aku tak ber blog walking. Sejak masuk tahun baru 2011 ni, aku tak bermood lagi nak blogwalking. Even tak banyak keje kat office, tapi asal balik rumah jek, badan aku lemau Sebab dari dulu sampai sekarang, aku lemah sikit dengan aircond.. aircond kat office tu tok sah dok cita la. yang paling kuat agak nya. aku heran betol, manusia kat office tu kulit beruang agak nya. slow kan sikit tak boleh ke? haiyaaaa. ikut kan aku,aku tutup jek aircond tu. Tapi tu kalau office bapak aku la kan. hurmm sebab tu la kaurang tengok gambar aku, mesti ber cardigan jek aku ni, tak pun blazzer. Boleh la cover sejuk tu secara suam suam kuku. eh sebok dok melalut pasai air cond pulak. haaa pasal followers ni, Aku harap followers aku ni betol betol jadi reader belog aku.
Bukan jadi followers semata mata. Follow belog orang biar ikhlas tau. Aku tak pernah paksa orang follow. feel free to do so la kalau kau interested nak baca aku merepek raban hari hari.
Gambar hiasan. see? tak kan ku tinggal cardigan murah tu.
Bosan tunggu Mr Razman. Pose sekeping dua.
Then belog aku ni memang kategori personal . So aku dok cita pasal aku jek la hari hari, kau boleh tumpang emo sekali dengan aku, kau boleh tumpang gelak dengan aku. kau boleh tumpang kutuk aku sekali, kau boleh share pendapat dengan aku. Apa yang aku nak sampaikan sebenar nya ringkas ajek, terima kasih pada kauorang yang follow belog aku. even aku tak berblogwalking, tapi still ada yang sudi nak follow hari hari.
InsyaAllah , ada masa aku terjah belog kauorang. tapi lagi elok kalau kauorang tinggal link dekat shoutmix or chatbox tu. aku letak dua lagi, senang kauorang nak ramas mesra dengan aku. okeh? Meh nak kasi muaaaah muaaah sikit..Muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah kat kauorang. oke? babai.

12 comments:

taz said...

blog lyaa nampak baru la. lama tak blogwalking baru perasan. cantek! :)

nanie said...

dyeorg kulit bruang la tu sis..
nani lau duk lame lam aircond,mula rse nk terkucir je

sab said...

cantik no. 777 :)

dira aziz said...

hehehehehe sis kelasssss gituuuuu tang kasut tuuuuuu

nub said...

blog syiookk tarak hal la. hehe

nomboq lawa ouh.

ayulunera said...

saya follow sebab suke bace blog ni...keep it up gurl....otai dah ni..eheh

Indah Mulya said...

wewitttt..
hehe..mmg cantek numnye kak ui..tgk kak lyaa ni dr zmn dia sakan bersyria lg..hehe =]

eesyaheera said...

saya suka follow blog personal. hee

nurayunni said...

comel2!!!!

utHe mauRa said...

tgiiiiiinye ksttttt..but nice la..=)

Nurulbadiah Lai said...

saya sgt suke belog ni sbb tu follow..owner die xyah ckp la cun habis

Ihsan Arifin said...

ramas mesra HAHA

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger