Darlings

Wednesday, February 16, 2011

Si gorgeous saraya abdullah

Salam, aku hupdate awalawal lepas tu autopublish je senang cita.
hari ni aku nak share psal si gorgeous ni.haish. aku tengok profile dia sebab dia ada like gambar aku , tergerak hati nak tengok. bukak bukak aje, feh, cantik betul. nama dia saraya abdullah. nama pun dah catchy kan. tak sangka lak dia pun orang kelantan jugak. seriously la aku suka tengok muka dia yang ala ala chinese look ni.
aku ada bertegur sapa dengan dia tadi kat wall fb. peramah, tak sombong. humble ajek. tengok tengok gambar je la eh. aku nak p mandi pulak
putih jek dia ni. hishhhh
aku suka gile gambar ni.. damn hot!
auwwwwww, love her style..best kan jadi orang tinggi lampai ni. pakai ape pun kena ajek.

12 comments:

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

there's some parts look like hana tajima kan?
lawa... n yg penting ore kelate.. hehe..

mardhiah ismail (: said...

die mmg cantik kan suke tngk die jgk :)

Indah Mulya said...

cantek cantekkkkk!

Queen M said...

cantik2 :)) awk pon cantik apeee :))

O'gosh said...

Lyaa pun dah cantek sangat dah akak tgk...

nurayunni said...

tuan blog pun same cantik la...
suke tgok..:)

Nurulbadiah Lai said...

shes so pretty..i think bit similar like hana tajima aite..

btw lyaasuriany pretty as well:)

♥e'in♥ said...

ade mcm hana tajima ckit ek.. =)

Cik Suheela said...

macm hana tajima lah!!!
u pon cantik jugak :)

eesyaheera said...

die takde blog eh? lawa lah dia. putih melepak

Mr ajid said...

lah..npe myvi tu park kt ctu plak..
kang kne saman nnt..;P

Ieyqa Adam said...

chantek.like hana tajima style. :)
u pom chantek dear. :)

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger