Darlings

Wednesday, February 23, 2011

Wedding @ Kampung Pengantin



Salam, Hallu readers, Lama betol aku ambik masa nak upload gambar gambar ni. hah. juling tak mata tengok gambar banyak sangat. Kalau rasa juling sangat cepat cepat beredar okeh? Tak halau, bagi idea kot kot kaurang menyampah. hehe
oke, moh kita bercerita. wedding ni sebenar nya hari ahad lagi, aku ni biasa la. postpone punya postpone kan.Janji aku hupdate kan.  aku nak upload gambar ni bercinta sikit. Tapi atlast berjaya jugak hupdate. siapa punya wedding?. actually ni sepupu Mr Razman. anak pak andak. Wedding Abang pezal & Kak maida. sorang orang kuat astro, sorang lagi media prima. dari bidang yang sama. Bercinta pun dari zaman UiTM lagi. 12 tahun bercinta. salute lah cinta diorang.
Wedding ni bertempat dekat Kampung Pengantin, Setapak, cantik jugak pelamin diorang. Tapi yang penting , makanan superb, aku balik dengan perut kenyang. haha. bab makan serah kat aku. orang laen dah stop, aku dok mengunyah lagi, mana mana wedding pun tak rugi kauorang bawak aku. sebab tiap kali p wedding, perut kosong. so, taram la habis habisan.  Nanti sila la invite aku p wedding kauorang, hehe. aku suka. oke? jemput eh, jangan tak jemput. oke lah, bos tengah meeting. nak mengular lagi. haha. nanti aku hupdate lagi. Sayang kauorang ketat ketat!


okeh, lap peloh dulu sebelom berarak.
Pengantin berarak masuk Hall
adik beradik dan kaum kerabat belah mak Mr Razman. Mak tak  pandang camera pulak, hari tu macam berjanji lak dengan mak, tiga tiga tema biru..


 Yang aku pikir makan jek. Before taram nasik , sempat lagi taram lamb chop. feh. sodap2.



with deknor.
anak anak sepupu pak cik tuh


Sepupu sepupu Mr Razman
  
 Time ni dekat rumah Kak long Mr Razman . lepak lepak sat sambil tunggu kak long balik. kauorang tengok kucing tu, besar gabak. aku suka betol kucing tau. suka sangat sangat. rasa nak tido dengan kucing ni jek, Tiba tiba rasa sedih teringat kan baby. baby, kakak rindu awak laaaaaaaaaa..mesti baby dah besar sekarang ni kan. bulan 4 or 5 ni kita jumpa eh baby. Tapi mesti baby dah tak kenal aku da, sebab lama sangat die tak tidur dengan aku kan. baby,.... tunggu kakak balik! ( psiko tak cakap dengan kucing? Dekat kucing jek aku luah perasaan weh, even diorang tak paham, tapi at least aku rasa beban aku kurang sikit. thats why aku suka cakap dengan kucing. bio lah orang koba aku gilak...





 gambar tunggang tebalik kan..haha. ni sehari sebelom wedding. Time akad nikah.. Tempek la satu dua gambar dia. kan sentap pulak gambar dia lama tak masuk belog aku. haha. kang mula cakap tak sayang ke hapeeee. haha..Budak kuat majuk sekarang ni, 
 





 
Gambar penutup, sekian. aku pun nak bajet  jalan atas red carpet..haha. babaiii. 

6 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

baju ko cun lah dik, beli mane? :)
DAH DERMA BOLEH RAMAS TETEK, SAPA NAK?

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

cantiknya kamu ke majlis kahwin...
hehe.. macam kamu pula pengantinnya...

bercakap dengan kucing tu satu terapi...
kalau ada orang yang cakap Lya gila sebenarnya orang tu yang gila...
hehhe... (ganasnya ayat)
sebab OE pun suka cakap dengan kucing...

kalau cakap dengan kucing, kucing terima je...
kalau cakap dengan orang, orang banyak menjawab...
lebih baik cakap dengan kucing..
hehhee...
(n_n)

sab said...

superb! :)

~aL!n~ said...

hahaha update lagi..nant kwn baru kamu baca..eee tetibe ade perasaan marah lagi la kat dia, nape eh?terukkan pompuan?hahaha
u cantekk dear..

suezen said...

bj cantik!!!!!!!!!!

fiza_noor said...

sis, wat tutorial mcmana pakai shawl mcm tu leh tak. sweet.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger