Darlings

Sunday, February 27, 2011

Window shopping


hallu readers. berjam jam aku hambik masa nak hupdate. Lappy asyik hang manjang sebab on im kat facebook, saboo je la. Sebab tu la aku memang tak suka on langsung im tu. bikin panas hati jekkk. so, tok sah dok ngato aku sombong lah. baek kauorang cakap aku sombong lah dari lappy aku ni jahanam. kalau nak chat, add ym aku jek. Taip je putrilyaa. aku lagi prefer ym. kalau im, malas aku layan. oke, setel pasal bebel. 

akitiviti aku hari ni..berwindow shopping dengan housemates. sabar je la wahai hati . shawl da latest kat pasaran kau toksah dok cita laaa. geram benau. pantang lepe kejap
dah keluar design baru. tak pe tak pe. aku buat buat tak nampak ajek.


Dah nama nya window shopping kan. usha je la..aku balik rumah bersama sama 1 shampoo jek, kot kot balik rumah ralat sebab tak beli apeape.haha.

lupe pulak nak story window shopping kat mane kan. alaaa, tempat paling dekat lah sebab Mr Razman balik kampung kan. Sacc, pkns & Pas jek lah. hahaa. kira aci la tu. dari tak kuar langsung. Tadi aku rasa aku ada ternampak blogger, tapi tak berani nak p tegur. sat ag dia cakap. eh awak ni sape. naaya aku tutup muka..hehe. tapi kalau any blogger yang jumpa aku tepi jalan. sila tegur..kalau tak, merajuk.haha. joking. rajin rajin la tegur. aku ni rabun, lens pun da expired. tak beli lagi.so jangan sentap eh kalau aku tak senyum.. ...oke? 
aku nak p mandi sat.
LOVE MY READERS!









" On da way tunggu bas dah ni, petang nanti ambik sy oke" sudah nya, aku naek bas jugak!
auwww peace sikit, peace sikit. teleng kepala or pusing lappy. tak payah susah susah. kan kat fb ado.









si faez & si kat . nasi ayam sebelom di ngaaapp
kau tengok, orang nak snap picha. tapi aku lagi prefer tengok cite hantu kak limah lagi ni. khusyuk, tapi nak gak pose, so sambil tengok hantu kak limah sambil bagi pose kat kat. suka nau amek gambar aku kan. saborrr je laaaa. ( DALAM PROCESS FOLLOW "WEAR IT RIGHT CAMPAIGN")






15 comments:

haniey said...

beznya k.lya g window shopping.. :)
cantik lorh akak ni..

a n a . i z z t y said...

wowwwww....dah lama ana x window shopping..apatah lagi shopping...memerap kat umah je laaa..hahahah...selalu ke gi SACC, PKNS, P.A.S??...kalo ye, nnt kalo ana terjumpa or ternampak lyaa, ana jerit..."lyaaaaa!!!" hehehehe :)

fasha said...

lyaa sangat shuumel...heheehe..like2

cunndaa said...

wah...sgt cantik...
jum join contest cunndaa

bunga said...

wah..suke2..leh join x??hahhaa..

EZAN IDMA said...

cute :)

pilotHans said...

hello cuties...window shopping mmg besh..haha...jimat duit..tp sharat dia duit xdak duit dlm bank pun xdak.br betul window shopping..kalo tak terbeli susah..

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

kamu cantik...

beli sympoo je... hehhe...
bolehlah tu dari tak ada...
(n_n)

Marya Hana . said...

babe, setuju. kalau on IM kat fb, laptop jadik lembab gila.

*suke jugak w.shopping. hihik.
tu yg duit asyik "hilang".

eesyaheera said...

ee terjumpa Lyaa dah 5x tapi tak pernah berani nak tegur. haha. si cantik, cik abang beli kan ape dalam beg guess tu? :D

Rashid said...

ermm bestnya jalan-jalan ..

suka tgk pic .. simple ..

Nurulbadiah Lai said...

syg sy ni sgt cantik comel..
howt gitu
suke2

.iey iey. said...

ske w.shopping jgk.. :) :)
dear follow me back ok?
www.kenyekenyek.blogspot.com

farahanim said...

pergh...mantap!!

Shams Azrin said...

cun gak....nak kenal boley? hehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger