Darlings

Thursday, February 24, 2011

Orang berbudi kita berbahasa

Short hupdate. Sape sape yang ado link kan belog aku, meh tinggal link dia kat sini, aku akan link kan belog kaurang jugak. unfair la kan, kauorang link kan belog aku, tapi aku tak link kan belog kaurang. meh exchange cepat meh. erk terbuka pada yang siapa yang link kan belog aku saje yek, okeh. terimas.

12 comments:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

OE tak ada pun link2...
nanti nak buat jugak rasanya...

dear... OE nak tegur sikit boleh???
kamu punya orang comel yang bertudung itu sedikit menggangu OE nak membacalah... sebab dia tinggi dan sebahagian dari entry Lya mesti tertutup...

ini just tegur je... sebab OE suka baca blog Lya... (n_n)

azalyea said...

lyaa comei..
akak dh lama link kan blog lyaa kat blog akak..suker jer baca n3 lyaa..tiap2 hr mesti blogwalking kat sini..
hrp boleh trus berhubung kat sini..
teruja sgt bile lyaa ziarah blog akak n komen kat n3 akak..
http://mybelovedazalyea.blogspot.com

LuLuLaLaLengLeng said...

adikk. kakak baru jer buka blog.... huuhuhuhhuu.. then see ur page,,nice.... asal da update kakak. baca,..:)
www.lululalalengleng.blogspot.com

Bella Ayub said...

hye lya.. bella pun ada link blog awak.. feel free to vsit my site lah kalau tak cayo :)

ini link nya yah si dara . :)
http://bellasuke-berbelog.blogspot.com/

HanaBella said...

Me too lya.. i'm already link ur blog since i have blog.

Ni link Hana.
http://ladybarbella.blogspot.com/

Tq.

mummy2k said...

salam...dah link...
http://mummy2k.blogspot.com

miss-SHera said...

http://sheraaminudin.blogspot.com

Syakiela said...

lyaaa,toink2x...ari2x kite jadi ur silent reader,ngeee~~ jgn mrh haaaa... http://diarisyakiela.blogspot.com/

Nor said...

dear kita link gak your blog..like ur dressing..

http://awekelantan.blogspot.com/

~~Coretan Irza.... said...

http://irzainie.blogspot.com/

akak dah ada link Lyaa kat blog akak..hhehehe

::aien:: said...

me me ! T_____T


sob sob jugak kalau pegi tempat tudung/shawl bagai ni masa duit ngah kering ! haha :P

jeera said...

http://marshemalloww.blogspot.com/

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger