Darlings

Saturday, July 21, 2012

Cardigan Pilihan Hati

Cardigan pilihan hati buat masa sekarang . Pantang nampak, mesti nak rembat. Sesi habis kan duit tak pernah habis. Sesi mengusha pun tak pernah benti. Baru je ura ura nak stop shopping, Kawan dah recommend kan tempat murah untuk shopping. Camanooo den nak tahan napsu yang meruap ruap ni.

 Tengok cardigan ni. Memang taste gua ni. Sekali pandang dah jatuh hati. belum lagi dua kali pandang. Terus rembat lah.

Arghhh feeling flowyyyyyy gitu. Walaupun dah ada dalam stok wardrobe. Tapi.. Masih simpan angan angan nak rembat lebih banyakkk.

Tapi dengan syarat.

Harga tak lebih 50 hinggit.

Kalau dah 40 something pun aku tak layan sangat dah. sebab cardigan sekarang berlambak lambak harga 30 or 20 something. Heaveeeeeen punya shopping.


  Suweeeet kan. 
color color lembut macam ni buat mata melekat.
Lepas tu, jumpa pulak dress ni. Tension gua sebab dress dah cantik. Tapi singgkat la pulak. Dah lama cari dress cenggini. Material chiffon, tapi labuh sampai kaki laaa. asyik jumpa yang senteng ajo. Tak kuasa aku nak beli. sat lagi nak kena alter kasi pendek pulak.

Bercerita pasal shopping, terus related dengan duit. Duitttttttttttttttttttttttt. Duit nak kawen, duit nak shopping. Mana mau cekau.
Patut nya raya kena lah ada bonus kan. hikkkk.

Bonus oh bonus. Come to mummy pelisssss. Entah ada harapan ke idak dapat bonus tahun ni. List barang yang nak dirembat dah bersusun. Kalau harap kan gaji, Negative ler jawab nya

Sob sob. 

Kalau tak dapat bonus.

Tak mau kasi duit raya dekat sepupu sepapat tahun ni.

titik.

huahuahua.

Sebab kena kasi duit raya kat umi papa kan. So kalau without bonus, Duit raya yang lain kena catu.
Okeh?

Gua paksa offismate gua ambik gambar macho gua . Suasa suram betul mentang mentang first day berpuasaaa.
Okeh lah. dah panjang lebar pulak aku merepek raban ni. 

Back to work. Babai.

Selamat berpuasa kaurang.

20 comments:

gdsbnga said...

haha amboii , dalam wardrobe tu entah pakai entah tidak , dah nak beli lagi :P

norhaizan said...

dear..kat mana tu website yang jual cardigan murah?..susah kot nak jumpa yang 20/30 hengget nih...huhuhu..

qist. said...

kat mane jual? share please..

saharinasaharudin said...

Happy Fasting dear.

Cardigan yg 1st tu lawaaaaa la.tengok katne ni dear?

zacky786 said...

cargigen ?

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau nak shopping, rasanya semua barang nak beli, semua nak rembat. tapi memandangkan gaji saya pun cukup2, terpaksalah shopping ikut keperluan bukan kehendak :)

selamat berpuasa :)

cha said...

Happy working and selamat berpuasa lya. Hee lawa lawa cardigan tu. selalu jumpa cardigan yg biasa je ni yg sla ala cute cmtu bestlah. Ada link tak? Hish ni salah lya la ni dh akak terjebak sekali haha

Erna Ziana Lamsera said...

selamat berpuasa!

Cik Rongoks said...

suka jugak pakai cardigan..skrg pon dh ade banyak jenis cardigan nie.

NOOR FATIN said...

wahh selalu kan time2 xde duit ni semua kita tengok cantik, ras anak beli je, kalau dah ada duit, rasa malas dah. ekeke

btw cardigan tu mmg cantik!

selamat berpuasa jugak! ;)

merahitujambu said...

comelnyaaa

✿Lady Ainaa✿ said...

cantik.. suka cardigan yg first2 tu... pretty.... ena pun susah nak cari dress sebab ena ni tinggi.. huaaaaaaaaaa... sedih tengok dress yg cantik2 tp tak boleh nak pakai

NURUASHIA said...

happy fasting sweetie :)

widiea azira said...

taste kite sama lah haha

Asyiqin Haulisah said...

alahai akak, comelnya anda.

Boni Kacak said...

hahaha.. kalau da berminat tu, beli je.. sapu je.. nanti kempunan..hahaha

fiqah hamed said...

jemput join sini..Hadiah awesome2..(:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

fiqah hamed said...

jemput join sini..Hadiah awesome2..(:
http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/07/exclusive-ramadhan-giveaway-by-kiera.html

ainraus said...

alaaaa. teringin nak shopping jugak. tapi penganggur mana ada duit. :)

Nurlyla said...

lyla suka cdgan gak.. tpi dress x, lyla ni pndek je.. huwaaa, susah nk cari..

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger