Darlings

Monday, July 9, 2012

Every weekend pun ohsemmm!

Monday morning yang sangat indah kan. Kalau tak indah pun, sila lah berlakon sikit. Aku pun tengah berlakon gembira datang keje ni. Sebab gembira sangat terus update blog kan.

oh aku pun tak tau apa motif. Mungkin entry ni entry monday bluesssss..

Ceghita Pasal weekend kali ni, aku dapat rest yang cukup. Sangat sangat cukup. Sampai hari ahad lepas subuh tak tidur. Hebat hebat. tapi pukul 9 tidur balik lah. huahuahuahua.Pukul 11 bangun muhasabah diri. Sampai bila nak biar kan kain dalam bakul sampai muntah.

Dressdress yang lama tercampak dalam bakul akhir nya berjaya di hanger dalam wardrobe. Patut ler rasa macam koleksi dress tak cukup. Rupa nya menyorok dalam bakul.
 Kesimpulan nya sangat hebat. Aku berjaya basuh kain, cuci toilet, kemas bilik ala kadar, lipat kain yang termuntah tu. Weekend aku sangat bermanfaat. Bukan takat tu je, Berjaya tengok Mael Lambong & Amazing SuperMan. Ohhhh. Weekend yang sangat awesome

Nak lagi awesome , berjaya rembat tudung pilihan hati. Kale yang menawan hati tanpa pikir 3x, terus rembat.
.

16 comments:

cik chinta said...

cantikla kaler tdung tu, jeles i. hihiks

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

suka hat leopard print tue....
ai mmg hantu corak gituew ngeee
x per tue sifat bakal isteri mithali gituew awwwww

cik hani said...

Skrg pun tgh aim tudung mcm tu..
Cantek..
Tp mau kaler hijo n purple utk bju company
hihikk

O'gosh said...

amboi...ohsem sungguh...

Maria Menado~ said...

ohsem lyaa.. kite weekends ohsem jugak, ohsem dengan kedegilan anak-anak buah... ohsem sangat! :P

hafiz hafizol said...

weekend camnie ah nak buat benda2 camnie ye dak.. huhu..

✿Lady Ainaa✿ said...

cantik warna tudung tu.. mencari juga selami ni.. huhuhuhu.. btw, best an an cerita mael lambung walaupun ade part2 tak sepatutnya.. hehehe.. terbaik!!! penuhkan masa dengan bnda yang berfaedah

saharinasaharudin said...

teringin nak pakai dress.tp mcm xsesuai je ngn rin.btw,color tudung lawa la.sweet color :)

Rara Nasiha said...

weekend ni kita habiskan dengan tengok wayang je Lyaa. tengok cerita 8jam dengan spiderman :)

gdsbnga said...

weekend kite habiskan mase dgn studyyy je T T next week baru balik rumah setelah sekian lama . rinduuuuuuuuuuuu T T

Anonymous said...

mmg bermanfaat

Boni JLL3 said...

awak,komen saya hilang ke atau memang tak masuk komen saya kat sini ye?? saya risau laptop saya problem je ni

syAzAnA said...

weekend yang sangat produktif gituuu! :P




syaz follow blog comel ni. :)

Nicaa said...

wahh.. beshnye weekend.. sy weekend masuk exam... haha

Ardini Humaira said...

this week dni pemalas... sume keje rumah terbengkalai. haha..

p/s: cunnnnnn tudung :D

Yana Lieyana said...

cantik color tdung, haha! baju yana pom berlambak dlm bakul belom basuh lagi ^_^

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger