Darlings

Thursday, July 19, 2012

Malas Day

Hari yang indah tanpa uniform. Memang syok. Sebab hari hari pakai uniform pun bosan jugekkkk. Pagi pagi ni aku dah sarung kan blouse covered by cardigan kesayangan. Sampai roomate tanya keje ke idak. Nampak sangat ketidakformalan di situ. Yeaaaaah. nak jumpa customer tapi sempoi habis kan macam nak p tengok wayang sajek.
 Most of the time aku bukan la face dengan customer sangat. Let say ada complaint ke, customer nak jumpa ke baru ler aku tunjuk muka. Tak do lah aku menebeng kat depan 24 jam. Tak kuasa aku.

Gua ada hp c3, paling canggih. Lu ada?
Sampai office, sarung lerrr blazer sekali harung dengan cardigan. kejadah tak kejadah. hari ni hujan lebat plus air cond sejuk nak mampos.

Tangan aku dah kebekuan nak menaip ni pun. Aku mintak diri. 

Sebenar nya tak do idea pun nak update amenda hari ni. So, aku main update je pasal daily life aku. Nanti aku rajin aku buat review yang tertangguh ni. 

Adios .
chowssss
 




18 comments:

Cik mama said...

klu cik mama plak, klu leh ari2 nak pkao uniform, cettt uniform tmpat keja cik mama t-shirt jerr pun.. heheheh. pape pun seseklai tukar selera ok gakk kann..

~misshuny~ said...

hujan lebat kan tadi..best giler lau dpt sambung tido..kikiki

Mila Ahmad said...

musim ujan nak dekat puasa kan?

CINTA UNTUK KITA said...

tau tak apa..mmg sjuk pun.. nak taip komen ni pun jri cm keras je.. hehe :) happy blogging..

Maria Menado~ said...

Chantik baju. dah cardigan,blazer lagi.. hehe~

starzieti said...

selamat bekerja. hehe. :)

✿Lady Ainaa✿ said...

tetap gojes, awwww, lovely.. hehehe.. tapi ena pun tengah memalaskan diri hari ni.. cuaca mendung je.. mungkin rahmat nak puasa ni.. huhuhu..

Nurlyla said...

takmao malas lyeaa.. hehe

cntik kasut.. nk jgak lh cri ksut mcm tu.. copycat ke? x lh.. hehe

Anisa Hang Tuah said...

Gua ada henpon tu

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

wahhh tudung G bersilang gituew...ai loikeee....sini panas la plak uwaaaa

dwaty said...

saya plak teringin nak pakai uniform... tak yah pikir nak pakai baju kaler apa plak hari ni... hehehe

saharinasaharudin said...

c3.dlu rin guna c3 jgk.feeling ala2 bb kan.alahaii,rndu plak hp lama.syg,gmbar 1st tu lawa la.stylo plak rin tgk ;)

gdsbnga said...

sekarang dah start musin hujan . malam2 tido mesti pakai stoking . sejuuuukkk T T

Anis Adila Aris said...

hari ni kat kl hujan lebat..drive td pun rasa beku tangan kena aircond :)

♥ Cik Zack ♥ said...

selamat bekerja si cntik ! ehee ;)

~AmyLiana86~ said...

bestla keje leh pakai sluo..huhu..

fifie said...

Macam best je bunyi kerja lyaa, takde la terperuk dekat office 24/7 kan.

Boni Kacak said...

macam mana rupa tangan beku tu ye??hahah

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger