Darlings

Tuesday, July 24, 2012

Review session: Blogshop Pilihan Hati

Al kisah nya ramai yang tanya kat website mana aku beli cardigan & dress memurah kan dekat entri ni kan . Actually dah lama aku tak beli dress through online shopping ni sebab harga tak relevan. Eceh.

Actually aku malas nak bayo postage je. Lagi pun selalu nya dress yang aku nak mesti ada je kat giant. Bersepah sepah . Tak pun nak lagi murah, kaurang boleh p Pasar kabut Kat Stadium Shah alam. Kawan aku beli dress dapat 20 something je. Tapi aku adalah manusia yang mengguna kan masa tidur hari ahad dengan sebaik nya. So, aku rela mengbungkam dari ber shopping shopping. Ini sindrom orang yang keje 6 hari seminggu. Kalau tak paham. Sila diam kan diri.

oke, lets get to the point lah. 

Dah memang tujuan aku nak review blogshop ni.

Setakat ni aku puas hati dengan kualiti dress & Cardigan yang aku beli. Beli aje, Pakai nya tak lagi. Aku kan suka penuh kan wardrobe sampai muntah. 

For those yang tanya hari tu, Boleh p terjah baju cecantik dari korea kat link kat bawah ni.


 Sempena raya ni, Sally fashion ada buat promotion. Free Shipping. So baik p rembat sekarang.


HAPPY SHOPPING.

19 comments:

MizzTina said...

sj nk perabis duit akak ye.. haishh

saharinasaharudin said...

ohhh,nak g terjah skrg :)

Ardini Humaira said...

bestnye dapat shopping :D

Cik Rongoks said...

ika suka beli online :))

msredcheesecake said...

HATI SELALU BERAT JE NAK SHOPPING ONLINE ESP BAJU... SEBAB BDN BYK SPARE TYRE..HEHEEE

cik najihah said...

sy pun dah jarang beli on9 ni. klau dulu meriah nye beli sampai habis duit huhu

✿Lady Ainaa✿ said...

Arghhhhh, nak terjah juga!.. nak beli baju untuk raya ni.. huhuhu.. mekasih tau share... ^.^

NURUASHIA said...

wawhhhh...nk g ushar leh ^^
btw, awk taw x blogshop yg jual beg ntk ke kuliah?? awwww..if ade, inform me bley?? makaseh ^^

Boni Kacak said...

skirt polkadot tu

The ShomeL TwinZ said...

bestnyer, suke yg xde shipping2 nie :)

cha said...

Thanks lya. Kene terjah ni *sambil tgk wallet* haha

Maria Menado~ said...

kite pon rase beli luar lagi murah Lyaa. Kite g Gua Musang, dress cantik boleh dapat 29.90.. terharu tengok!

gdsbnga said...

k k kite dah rambang mateeee T T

♥ Cik Zack ♥ said...

tulaa mls nk byor postage. tp lg mls klo nk g redah beli kt luar. lgi2 tengah org rmi cenggini. huhuhu

cik nana said...

thanks for sharing. bes la harga berpatutan sgt ;)

lovely said...

salam.. sis follow balik..

asfira aminuddin said...

wah menatik! tapi babe i risau shopping baju baju online. yg i suke shopping shawl online. best best! :)

hazanis said...

duit la pulop xdop nih kak lya....huhu

melor said...

biasa beli beg je online. dulu pernah beli baju tapi material tak bagus, tak berani dah beli.

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger