Darlings

Monday, July 16, 2012

AhadDay

AhadDay yang yang happening bila habis kan masa tengok wayang cite Ice age, sambil chit chat dengan Mr Razman, Kak long and husband.

Asal weekend je, dengan Mr Razman. Mesti kaurang pun bosan dok baca benda yang sama. Well. Nasib lah. Sebab aku tak bosan lagi. Mr Razman bukan takat tunang, tapi merangkap BEST FRIEND .  Bila dah jauh dengan Kak su, Kena lah cari pengganti bestfriend kan even tak boleh nak ganti kak su pun.

Idea nak tengok wayang tu dari Mr Razman.Sebut wayang aje, aku lah paling excited. Antara shopping dengan wayang. Confirm lah shopping pun kalah.

 Tempat lepak utama tengok wayang tak lain tak bukan. MBO space u8. Sebab paling dekat dengan rumah aku.
Kak long Mr Razman memang sempoiiiii. Sekali tengok aku rasa macam aku pulak yang kakak nya. Gergasi sangat. Beliau memang kecik oke, tak payah susah susah risau pasal berat badan macam den. Selalu jek risau pasal kegemokan.
Ahhh perkenal kan tudung DIY itewwwwww. Setelah dua hari setengah bersengkang mata. Jahit sat, letak balik, pinar mata den. belom lagi jahit manik yang banyak banyak tu.

Itewww close up sikit even jahitan itewww memang menunjukkan itew budak baru nak belajar. Tapi itewwww bangga sebab dengan semangat yang jitu berjaya siap kan sesi menjahit nih. phewwwww. luruh peluh jantan. (Hado raso nak lempang?)


kaurang.

mintak diri lu.

bos bajet bos dah berdehemmm. kantoi update blog. huahuahua

babai..

27 comments:

asyiqin nasir said...

cantik tudung!

gdsbnga said...

buatkan satu tudung macam tu untuk kite . hihihi

*zafirah* said...

beznya,dapat bersronok hari ahad:)
cantik la tudung akak^^

http://xiexiepinky.blogspot.com

piNky LuCiA said...

dah lama tak tengok wayang..huhu

♥ Cik Zack ♥ said...

jahit ntok kite satuuu !! hikhik :D

cik najihah said...

rajinnye die buat tudung tu..hihi

cik hani said...

Pakwe sendiri a.k.a tunam psti tak jemu habiskn ms bersama..saya paham..

Cantek tudung kamu ..

Byzura Mj (By) said...

luv ur dressing! try la ke byhijabstyle.blogspot.com or search kat FB byhijabstyle! tQ ;)

SURIA AMANDA said...

boleh gak jahit..akak ni?x koserrr....

asfira aminuddin said...

seriously i dah lama tak tengok wayang. :( best ke ice age tu babe?

aniswany said...

lama x tgk wyg since bf ddk pantai timur..huu sedeyy

#pandai jahit jimat duit kan ^_^

ainraus said...

helo. new girl here. wink2.

selamat berkenalan pretty lady! :)

Nadia Elena said...

kirim salam kak long ye..ahakz~

Maria Menado~ said...

dah tengok! cantik. boleh bukak kedai online pas ni Lyaa~~~ :)

syAzAnA said...

wahhh. nanti boleh letak bunga2 ros tu kan? Takyah nak beli memahal kat luar. :)

yana yani said...

waaa..bestnyer..buatkan yana tdung cmtu satu..hehe

Annisa mulia said...

Don't really understand what you said, tapi tudungnya cantik :)

ஜ miss klanika ஜ said...

lama dh ni tak tgok wyg. eishhh

fifie said...

Okay dah lama tak tengok wayang, kelantan takde panggung pun :(

Boni Kacak said...

bestnya tgk wayang... pergh..

awak nak risau pasal kegemukan?? eh.. awak tak gemuk la

Liza Razak said...

rajinnye DIY manik tudung...cantik pulak tu :)

Ardini Humaira said...

waaa dah pakai dah... cantik :D

onie said...

amboi amboi amboiiiiiii, syok la dia ada kakak,kalau onie,onie la kakak onie la abang onie la adikk :P

-Sara- said...

cantik tudung! ;)

**dh follow u dear :)

✿Lady Ainaa✿ said...

okay la tu.. cantik.... pndai sis buat, kreatif... hehehe... btw, dua2 cun melecun.. hehehe

✿Lady Ainaa✿ said...

okay la tu.. cantik.... pndai sis buat, kreatif... hehehe... btw, dua2 cun melecun.. hehehe

Misz Mieza said...

Rajin alter2 tudung ye.. Kreatif! ^^,

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger