Darlings

Friday, July 27, 2012

Wedges Pilihan Hati

Salam Ramadhan yang ke 7. 

Terlambat update hari ni, Kelam kabut punya pasal
Jenuh pikir nak update amenda pun satu hal.

Last sekali terpikir nak update wedges idaman hati.
Haish.
Idaman je lah
Nak beli tu, tunggu je la dulu.

Menawan habis
yang ni memang idamaaaaan hati. cun habisss

First & Second tu memang kalau jumpa depan mata. Kalau boleh nak rembat time tu jugak, Yang kat bawah ni, Boleh pikir dua tiga kali dulu laaa.


Wedges merah tak pernah wujud dalam simpanan setakat ni, yang ade high heels sajek. Itu pun dia khianat kaki gua.
Ada bran kaurang pakai. Confirm sakit punyaaaa.
Yang ni nampak mahal kan.
 Jenis aku. Aku suka wedges yang simple, yang tak perlu banyak color. Tapi kadang kadang nak try wedges yang striking color pun oke jugak kan kan . Cer try something different. Lagi pun nampak macam style jugak wedges yang striking color ni. Mungkin dipikir kan lepas ni. Sebab asyik pilih white or black color jeeek.

Kaurang?

30 comments:

Anisa Hang Tuah said...

oww jyeahh!!

suka yg merah tuu

ros_reeza said...

cantik2 nya idaman hatimu itu.. hihihi.. Ros tak berani nak pakai tau.. takut jatuh.. tapi, dah ada satu je takat ni... jarang2 pakai :(

Mimieesyeerro said...

mie kalau pakai heels paling tinggi pn 4inci. kalau tak, habeslah saket kaki .hahah..a'ah. try lah mixcolour .mcty cantik. trend skg kot .hehe :)

laskar pelangi said...

cun cun!
tapi, tak sakit ke kalau berjalan sakan nanti?

nuruashia said...

sy pon ske wedges ehhehe.. nk tngu sale bru nk shopping ntk raye wehaaa <3

ஜ miss klanika ஜ said...

suka flat yg simple je.

mama aryan said...

wedges nih cantik,tp akak tak reti nak pakai,mesti nak tersungkur bila jalan..huhu

nur anis said...

semua cantik!!! saya suka yang first tu...tapi kalau dapat kaler lain, mesti lagi meletopp..:)

Maya Lisa said...

kalau maya suka wedges yang menyokong tumit, dan tapak kaki :)kalau warna pulak suka kaler yang nude :)

SaddLone said...

rasanya aku lebih rela pakai selipar jepun lagi..tp cntik doe..sumpah tak tipu..moga raya ni dh xjadi impian tp kenyataan ya!! :P

Cik mama said...

Sgt suka pakai wedges, tp yg agakk terlebin inci yg cam ni, b'pk jugakk nak pkainya..

:: Riri-Fatieha ::~ said...

1st and 2nd tu cantik. tpi tinggi bebeno la rasanye...

Acik IeyMah said...

canteq wedges dia..acik suka nengok org pakai je tp bila acik sndri yg nak pakai asa aciknya kaki mcm besar sgt2..acik ni da la renek,kaki kecik je..hiiii

cik najihah said...

wah..tingginya

Misz Mieza said...

MM pon lebih prefer wedges dari heels.. Kaki MM tak tahan kasut tumit2 tinggi ni.. Kalau nak beli wedges pun MM cari yang 1 inchi ke bawah jer.. 1.5 inchi tu bolehla dipertimbangkan.. More than that berkenan cemane pon memang MM tak beli sebab tau kaki tak takkan tahan punyer.. Pakai tak sampai setengah jam dh sakit abih tumit2.. Huhuhu..

gdsbnga said...

yang first tu omey omey ! hihi

hazanis said...

semuanya comey2...citarasa kita samo..:)

cik chinta said...

yg ats skli tu cntik gile. ktne nk bli?

E'in said...

taste kite same..... cantiknyeeeeeee rambang mata tgk nie..

onie said...

wedges kat calaman pon gojes gak awak,hehe....

salam ramadhan :)

Mila Ahmad said...

yang hitam tu memg cantik.

Syafiqah Hashim said...

cantik nyaa..love it :)

fifie said...

Fie paling berkenan the second picture. Memang cantik habissssss la lyaa. Worth to buy !

Maria Menado~ said...

kite suke wedges jugak Lyaa sebab wedges je yang kite tak sakit kaki and terpele'ot... hehe. :P

✿Lady Ainaa✿ said...

huaaaaaaaaaaaa.. teringin nk pkai semua ni tp tak layak.. ena dah tinggi, kalau pkai, mesti nampak ganjil gile.. cantik.. T^T

|| amira || said...

pergh~ tinggi kot . tapi lawa !:)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

YM suka wedges...sejak2 bersalin nieh.hehe...YM suka kaler skin mcm kat 1st pic tuh, tapi tak suka berzip camtu, sakit..hehe

Boni Kacak said...

kasut2 kaum wanita ni memang cantik2 la design dia.. macam2 pulak tu design. kalau lah lelaki punya pun design macam2, rasanya kalah kot orang pompuan bila shopping..hehe

The ShomeL TwinZ said...

wedges klu nk dpt time raye jew murah, klu tak mmg meletop gak harga dia kan....

MizzTina said...

yya, dh beli dh.. lebih kurang mcm gmbr last tu..ehehe

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger