Darlings

Thursday, July 5, 2012

Polaroid si Instant Camera

Aku dah lama jatuh dengan instant camera ni. Nak nak jenis yang gila camwhoring tak kira tempat. So sangat berbaloi la kalau ada camera polaroid ni. Dan dan tu jugak boleh tengok gambar kan.

Hari hari usha kat facebook pasal camera ni. Padahal tak mahal sangat pun. Cuma tak do masa lagi nak beli. Keutamaan beli barang lain dulu. So asyik postpone saja la. Buat masa sekarang  letak dalam wishlist 2012 je la.

Mari cuci mata di pagi hari dengan gambar gambar. Okeh yang ni memang aku dok ushaaaaa manjang. Siap ada package lagi. Mau gua tak gerammmmmmm.



                            Mini7s white set RM370 include 1 pack film+black hamburger bag+marco lens
                                                       FREE 1 set deco sticker+1 set filmskin

Melompat laju laju sebab tengok pink color menggoda gileeeee.




 Amacam? Teringin tak?

Teringin lerrr tapi lagi teringin handbag.
huahuahua.
babaiiiii.

14 comments:

nizamsani said...

bila nak beli?

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

hat ni dah lama teringin tapi darl ai jenis x suka...uwaaaaa sobs
mmg x mahai pun...rega gituew blh dapat DC satu ngeee

SURIA AMANDA said...

mana satu ni dik...polaroid camera ke handbeg? kalau suruh akak pilih...akak rasa better camera..huahuahua....

Cik Siti Hajar said...

samalah... masuk wishlist 2012.. sbb tahun ni de wishlist yg lain....

:)

asfira aminuddin said...

haaa babe my friend pun suma nak beli camera ni. mmg comel sangat! supaya u dapat beli dgn cepat tau :)

Ardini Humaira said...

eee geram yang hello kitty!

Cik Suheela said...

dah lama teringin...tapi tapi tapi....nak kawennnn!!!muahahaha

eZmALiZa said...

polaroid? gambar2 yg dihasilkan semua cun2..hehehe =D one day, nak try ade jugak la..hehehe =D

laskar pelangi said...

kita pun teringin nak ada benda alah ni.tunggu poket tebal dulu la jawab dia.hehehe....

nitnot said...

yeah dah lama nak polaroid. tapi kan filem dia mahal bebb.

mohon ada orang belanja ! hiwhiw

gdsbnga said...

yang hello kitty tu omeyyy ! hhii

Chelsie Ellise said...

eeee so cute :3

http://chelsierre.blogspot.com/
http://chelsierre.blogspot.com/

cik hani said...

CNtek kamera hello kitty...
Br je tgk mlm td org guna hp ni..
Teruja sgt .
Hihi

Marya Hana said...

lgpon camera ni taklah mahal, i pon pk nak beli 1 jugak. buat koleksi, cute pulak tu :')

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger