Darlings

Tuesday, July 3, 2012

August is cominggggggggg

Oh okay. Excited terlampau even baru masuk bulan 7. Dah nak puasa. Nanti raya. Tapi sebelum raya kena celebrate birthday aku dulu. 

Kalau cakap pasal birthday, kena la buat wishlist kan. 

oh okay. Dalam kepala hotak aku macam macam nak. Tapiiiiiiii, sabor. tu postpone je dulu. Kata tengah saving.

En nuffnang pun. Sila lah bagi Buffer earning banyak banyak. Kalau tak. Lambat lagi laa aku boleh cash out earning nie. Orang lain dah berkali kali cash out kan. Aku yileeeeeeeek lagi. So sila berbaik baik dengan nuffy.

Back to the topic. Satu benda je aku nak. Handbag or purse. Highheels tu aku p beli sendiri. Tapi hand bag dah request sebulan awal. Aku tak request yang mahalll sangat  pun. Cukup lah cantik kat mata aku.

Dapat yang ni pun sengih lebar.
untuk ngedate ke hang out ke sempoi kan.
Taste aku macam orang tua sikit. untuk event ke hape. aku suka jugak handbag macam ni tapi color len la. beige ke.
Settle sudah request untuk birthday tahun ni. Bulan september aku pulak yang kena spend duit. hoho. Give & take oke. 

Babai!

15 comments:

cha said...

lawa sume handbag tu lya. bodekla cik abang hihi :p

asfira aminuddin said...

babe, samalah kite punye birthday in August! i nak kasut for my birthday :)

O'gosh said...

bodek jangan x bodek...akak pun ngah pk nak bodek hadiah apa ni....haha

Maria Menado~ said...

kite suke yg first! tehee~

SURIA AMANDA said...

wah.....bestnya wishlist...moga impian jadi kenyataan eh...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai pun every bufday sure request handbag hope this year blh up sket from brand C ke brand G...dok idam lama dah ngeeee

saharinasaharudin said...

yg 1st tu lawa!simple je :D

cik.fa.ismail said...

fa suka yg 1st tu...cntik

Ardini Humaira said...

pergh.... bestnye kalo dapat adiah beg2 tu :D

Rara Nasiha said...

suka yang first one. ala, request la kat encik tunang handbeg tu :)

fifie said...

Okay, I fall in love with the first one and the second one. Oh my english. Awesome sangatttt. Nanti pujuk mr tunang suruh beli eh. Hewhew

iqa said...

okay,
sogo tgh sale
jom?


haha

gdsbnga said...

gua suka yg num 2 tuuu . senang nak angkut g mane - mane . dh tkdelah nampak sarat sangat . jiwa remaja sikit hihi

insan said...

Cantiknya ! pingin punya yang cantik

nurul S. said...

bnyk handbag cantik2 and murah2 kat sini. cuba tgk okay (:


https://www.facebook.com/PreorderFever

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger