Darlings

Tuesday, July 17, 2012

Cap Ibu & anak

Hari ni nak perkenal kan keluarga bahagia Katrina si ibu, Rio si bapak, & New family member Kayla. Merangkap anak si Katrina & Rio. Baru sebulan lebih tapi badan besar . Ya ampun dia memang menyusu kaw kaw punya dengan katrina. Sampai Katrina pun malas nak layan Si Kayla ni.
kayla memang suka bergayut macam ni dengan Katrina. Katrina pulak macam tak mo layan je anak sendiri. ceit.
Gua blurrr kan sebab takut kaurang muntah tengok fosil fosil yang ada. baru 4 hari ni, tak larat gua nak bersih kan hari hari.
Gambar tersebut di snap pagi tadi. Kelam kabut siap kan makanan diorang sambil siap kan diri. Cari punya cari sayur & buah dah habis. Lupa pulak nak beli semalam. So santapan pagi ni yogurt & HPW je la. Nanti balik keje p beli kan sayur buah tuk diorang. Hadap je lah HPW tu dulu.

oke settle sudah perkenal kan happy family ni. Yang pasti aku selalu dok gelak sorang sorang tengok gelagat budak tiga ekor ni.


26 comments:

Mila Ahmad said...

ala nomey-nomey...rajin eh bela kalau mila memg xla kan.

Ikhwan Suhaimi said...

Nak tanya maintenance tinggi tak??

gdsbnga said...

kejap kejap ni ape ni ?tupai ke ? kite blurrrr gileeee T T

kazmyra afkar said...

cerewet tak yunk nak jaga bende nim..

Maria Menado~ said...

cute. siyes cute.. pandai lyaa jaga~

LubLy said...

mereka - mereka nieh sng ke ssh jaga cikkk??:)

Boni Kacak said...

wah.. dorang makan yogurt??

haz said...

wahhh. sugar glider! comelnye~ nak satu bole? hehehe

shiQin Az said...

kiut nye!
aloloo makan yogurt erk dorg..

Yana Lieyana said...

Comel nyerrr!

Etong said...

olo comelnyaa hehe

Nizam Ijam said...

comel... tapi xbersedia nak bela..hehe

The ShomeL TwinZ said...

klu kite geli skit dengan binatang berbulu nie, mmg xkn bela laa jwabnye...hihihi.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alahai comel2 sumenya :)

Syafik Coklat said...

ishh mne nak dapat semua2 ni eh , hhee . nak gak !

msredcheesecake said...

SOOO CUTE... LIKE LIKE... TERINGIN NAK BELA TAPI TAKLEH...

cha said...

haha dh ada family dh yeay mesti ceria family dorg pasni :D

Lizzie Yasmin said...

Tomel nya... kalau ada lebih, bak lar sekor.

✿Lady Ainaa✿ said...

comeynyewww!!! binatang apa ni?? macam feymes org bela.... menggigit tak???? geram!!!!

KUKUMALU said...

Comel jewwww.

Rajin kau bela.

ainraus said...

eyy. kita dulu berangan je nak bela benda alah ni. tapi tak mampu2 nak beli. huwaaaaa. :'(

fifie said...

Tak tahu la pasal apa fie geli sangat dengan benda nie, tapi dengan kucing elok pulak main kiss kiss. Haha.

Boni Kacak said...

aik.. hilang ke komen saya?

❤~Emma Abduh~❤ said...

eee comel nya!!!!

SURIA AMANDA said...

comelnya dia......

dhiashahida said...

comelnya menda ni...ase nak je bela....mata dia bolattt

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger