Darlings

Tuesday, July 10, 2012

Big foot

 
Aku memang selalu mengalami sindrom kesengalan. Keje dalam bidang customer service kadang kadang memang kena ada method untuk release stresss.

 Kalau simpan sorang sorang takut jadi gila. Sebelum out of mind. harus lah ajak kawan sekali untuk jadi sengal.

Gambar di atas adalah gambaran Bigfoot yang terpaksa di ukur sebab bigfoot tersebut berura ura nak beli high heels secara online. maka size Bigfoot harus di ukur untuk mengelak kan kekecewaan di kemudian hari.

So, mari lah kita nanti kan. Samada Big foot ni berjaya tak sarung kan high heels yang di beli secara online. Nanti kan sambungan yang ntah bila.

15 comments:

hafiz hafizol said...

haha pelik la kamu nie -.-"

Dyah Ayu Puspitasari said...

sukaaa sama blognya, salam kenal dariku ya :). aku follow ya ...

The ShomeL TwinZ said...

tapak kaki sape la tu ea... hihii

Atiqah Wadiah said...

hik3..big foot lah..laarikkkk!!! :P

♥ Cik Zack ♥ said...

huhu mcm tu ke cara nak beli kasut ? :DD

gdsbnga said...

haha , ni bebetul kes tensi ni .

Anisa Hang Tuah said...

bigfoot arung high heels

hewhewhew

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

off topic
ai berkenan tudung uols tue
bawal ekkk??

SURIA AMANDA said...

bigfoots pakai high heels...hua..hua..hua....jap nak bygkan..

✿Lady Ainaa✿ said...

memang pelik tp macam berguna juga, senang nak ukur kalau nk beli kasut yang tak ada di dpan mata.. hehehe... comel je

Boni JLL3 said...

hahahaha.. bigfoot tu adalah awak ke??hehehehehe.. takpe.. bigfoot yang comel..hehee

fifie said...

Paling takut nak beli heels or wedges through online, sebab almost 2,3 times kasut yang sampai tak padan. Kalau flat shoes okay sikit.

Hariz said...

Macam-macam kaedah rupanya. Hehehe

http://profhariz.com

cik hani said...

yup..i pun customer services utk developer rumah..stress sgt.

O'gosh said...

leh geng la kita..kaki akak pun selalu kene komplen ngan hubby....sebab ngalahkan kaki dia...

 
© 2010; Lyaa Suriany | Designed by: yanasensei | Powered by Blogger